Πού θα ανοίξει το Funky Gourmet φέτος το καλοκαίρι;

funky-gourmet
ΤΕΤΑΡΤΗ, 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Δυο μεγάλες δυνάμεις θα ενωθούν φέτος το καλοκαίρι: το Funky Gourmet και η Costa Navarino.

Το βραβευμένο με αστέρια Michelin και Χρυσούς Σκούφους εστιατόριο Funky Gourmet ετοιμάζει όλο εκπλήξεις. Για το 2019 παραμένει κλειστό για όλο το χρόνο, ώστε να πάρει το χρόνο που χρειάζεται για να δημιουργήσει το νέο εστιατόριο και το μενού του, με στόχο να ανεβάσει την avant garde ελληνική κουζίνα σε άλλο επίπεδο, στο ξενοδοχείο Hilton. Ταυτόχρονα ετοιμάζει ένα ιδιαίτερο pop-up στέκι στο Ikarus στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας, τον Νοέμβριο του 2019. Τι μέλλει γενέσθαι, όμως, φέτος το καλοκαίρι;

To Funky Gourmet πρόκειται να λειτουργήσει για μόλις 6 εβδομάδες στην υπέροχη τοποθεσία του νέου clubhouse στην Navarino Bay resort area στην Costa Navarino συστήνοντας την υπέροχη κουζίνα του σε επισκέπτες της περιοχής από όλο τον κόσμο.

Με θέα στον ιστορικό κόλπο και το υπέροχο ηλιοβασίλεμα, οι πολυβραβευμένοι σεφ Γεωργιάννα Χαλιαδάκη και Νίκος Ρούσσος ετοιμάζουν ένα δίωρο γαστρονομικό ταξίδι, μέσα από ένα avant-garde μενού γευσιγνωσίας μεσσηνιακής-ελληνικής κουζίνας, εμπνευσμένο από την υψηλής ποιότητας πρώτη ύλη της πλούσιας μεσσηνιακής γης.

Το κρασί που θα συνοδέψει το μενού θα αποτελεί φόρο τιμής στα ελληνικά κρασιά, ενώ για τους λάτρεις του οίνου θα υπάρχει και αποκλειστικό wine pairing ώστε να το απολαύσουν όσο το δυνατόν περισσότερο.

Το μοναδικό αυτό γαστρονομικό ταξίδι θα συμπληρωθεί με χρώματα, αρώματα και γεύσεις που θα ξυπνούν όλες τις αισθήσεις και θα κατευθύνουν το επίπεδο της μεσσηνιακής γαστρονομίας σε νέα μονοπάτια.

Το Funky Gourmet pop-up εστιατόριο θα λειτουργήσει από τις 8 Ιουλίου έως τις 17 Αυγούστου, ενώ οι κρατήσεις θα ανοίξουν από τις 6 Μαΐου, γι’ αυτό αν πρόκειται να βρεθείτε στη Μεσσηνία το καλοκαίρι, κάντε από νωρίς την κράτησή σας!

Info
[email protected]
210 5242727
κόστος 220 ευρώ