Baku: νέες γευστικές προτάσεις στα Νότια

baku-nees-geustikes-protaseis-sta-notia

ΠΕΜΠΤΗ, 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013

To γνωστό εστιατόριο bakù του ξενοδοχείου The Margi στη Βουλιαγμένη, είναι έτοιμο να υποδεχτεί το κοινό του, από την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου, με νέες και ολόφρεσκες γευστικές προτάσεις.

Στη κουζίνα, ο chef Παναγιώτης Γιακαλής δεν χρειάζεται πλέον συστάσεις. Δημιουργεί εξαιρετικά πιάτα μοντέρνας κουζίνας, επιλέγοντας εγχώρια προϊόντα και εκλεκτές πρώτες ύλες. Δίνει έμφαση στην απλότητα και τη λεπτομέρεια και παντρεύει, με το προσωπικό του ύφος, τη μεσογειακή με τη διεθνή κουζίνα.

Δοκιμάστε τα χειροποίητα ζυμαρικά σε κρέμα κρητικής μυζήθρας με κόκορα κρασάτο ή το κριθαρώτο παντζαριού με καπνιστό σκουμπρί Χαλκιδικής και ελαφριά κρέμα σκόρδου.

Η εμπλουτισμένη wine list περιέχει κρασιά από Έλληνες κυρίως παραγωγούς, χωρίς να λείπουν όμως και οι επιλεγμένες ετικέτες από τους διεθνείς αμπελώνες.

Απολαύστε τις εκλεκτές γεύσεις σε έναν ατμοσφαιρικό χώρο με άποψη, επιμελημένο από τον αρχιτέκτονα και συνιδιοκτήτη Γιάγκο Αγιοστρατίτη, με τα custom-made έπιπλα, τα ζεστά υφάσματα, τα συλλεκτικά χαλιά από την πόλη Βakù, τα ιδιαίτερα κρυστάλλινα φωτιστικά και το open style bar να κλέβουν την παράσταση.

Πληροφορίες: bakù, Λητούς 11, Βουλιαγμένη, www.themargi.gr , 210 9670924, €38-45/ άτομο.