Ο «Τράγος» στου Ψυρρή δίνει άλλο νόημα στα μοντέρνα καφενεία

tragos
ΠΕΜΠΤΗ, 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023

Με παρεΐστικη διάθεση, ο «Τράγος» στην πλατεία Αγίων Αναργύρων στου Ψυρρή είναι μια all-day απόδραση στο κέντρο.

Νέο meeting point έχει μπει στην ατζέντα στην περιοχή του Ψυρρή, ακούει στο όνομα «Τράγος» και φέρνει αύρα παλιού καφενείου. Στην πλατεία Αγίων Αναργύρων, στην αγαπημένη περιοχή του Ψυρρή, το new entry είναι καταρχάς μια all-day πρόταση με μοντέρνο χαρακτήρα που συνδυάζει ταυτόχρονα και τον αέρα της παλιάς Αθήνας, σε ένα ψηλοτάβανο οίκημα του 1900. Με ιδιαίτερο design και ξεχωριστό όνομα, με πέτρινους τοίχους, με pop αλλά και vintage στοιχεία, σκακιστικό πλακάκι, κατακόκκινο backround, ένα τεράστιο bar στο κέντρο του χώρου και το εντυπωσιακό σύμβολο του μαγαζιού, τον ανθρωπόμορφο Τράγο που υποδέχεται τους επισκέπτες που κατεβαίνουν τα σκαλιά, το μοντέρνο αυτό καφενείο φαίνεται να έχει μπει στο χάρτη με σκοπό να ξεχωρίσει.

Πείθει από την πρώτη στιγμή ότι είναι προορισμός για χαλαρές, παρεΐστικες στιγμές, εντός και εκτός του χώρου, αφού τραπεζάκια στρώνονται από το πρωί και στην πλατεία των Αγίων Αναργύρων, κάτω από τον ήλιο.

Αφού επιλέξετε το δικό σας σημείο χαλάρωσης, απολαύστε αρωματικό ελληνικό καφέ, ψημένο στη χόβολη, φυσικούς χυμούς και αφεψήματα, αλλά και υπέροχο brunch με καθημερινές ξεχωριστές προτάσεις. Από φρεσκοψημένα κρουασάν, λαχταριστά pancakes, αυγά φρέσκα μαγειρεμένα με όλους τους τρόπους, αλλά και healthy επιλογές, όπως porridge με γάλα αμυγδάλου, energy bowls με γιαούρτι, βρώμη και φρέσκα φρούτα, όλα θα τα βρείτε μαγειρεμένα με «την αγάπη της μαμάς» και σερβιρισμένα από το ιδιαίτερα ευγενικό προσωπικό του καφενείου.

Το μεσημέρι μπορείτε να συνεχίσετε με κυρίως πιάτα, εμπνευσμένα από την Ελλάδα και τη Μεσόγειο, με την υπογραφή των σεφ Μαριλού Φρατζή και Φάνη Παπαθανασίου. Απολαύστε πιάτα όπως παστιτσάδα, pinsa, tagliata και μεζέδες που συνοδεύονται από ελληνικά αποστάγματα, ορεκτικά, πίτες ή τάρτες, σπιτικά γλυκά, finger food, όπως mini burgers από προβατίνα και mini tacos, όλα από επιλεγμένες πρώτες ύλες.

Κι αν έχετε όρεξη να πιείτε στην υγειά σας, στον κατάλογο θα βρείτε μοναδικά signature cocktails, που έρχονται με παραλλαγές αλλά και κλασικές μίξεις με την υπογραφή του Μανώλη Λυκιαρδόπουλου, υπό τους ήχους γνωστών DJs που εναλλάσσονται κάθε εβδομάδα.

Info
Τράγος
Αγ. Αναργύρων 8, Ψυρρή
210 3231011
από τις 09.00 το πρωί ως αργά το βράδυ