Η αυλή του TUYA Mykonos τα έχει όλα: και πάρτι και υψηλή γαστρονομία

tuya-mykonos SERBAN NITESCU
ΤΡΙΤΗ, 04 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023

Με ένα μοναδικό DJ Line-Up για όλο τον Ιούλιο, το TUYA Mykonos αποδεικνύει πως ξέρει και από φαγητό και από διασκέδαση.

Το καλοκαίρι αναμένεται συναρπαστικό στη μαγευτική αυλή του TUYA Mykonos, το οποίο υπόσχεται μυκονιάτικες νύχτες όπως πρέπει να είναι. Κάθε Πέμπτη, λοιπόν, για όλο τον Ιούλιο, τα Thursday Sets περιλαμβάνουν συναρπαστικά πάρτι και μουσικά happenings με διεθνούς φήμης DJs. Συγκεκριμένα:

Πέμπτη 6 Ιουλίου - DJ Culoe De Song
Το έναυσμα για τις μοναδικές μουσικές βραδιές που έρχονται στο TUYA Mykonos, δίνει ο διεθνούς φήμης DJ Culoe De Song στις 6 Ιουλίου. Γνωστός για τα δυνατά beats του και τις σαγηνευτικές μίξεις του, ο DJ Culoe De Song υπόσχεται μια μαγευτική ατμόσφαιρα και μια βραδιά που θα μείνει αξέχαστη, στο αγαπημένο μας νησί των ανέμων.

Πέμπτη 13 Ιουλίου - DJ ANGELOS
Στις 13 Ιουλίου, ο DJ ANGELOS αναλαμβάνει τα decks. Με το χαρακτηριστικό του στυλ, τη μεταδοτική του ενέργεια, αλλά και με την ικανότητα του να συνδυάζει περίτεχνα διάφορα μουσικά είδη, ο DJ ANGELOS θα σας συναρπάσει με τις μελωδίες του στην κυκλαδίτικη αυλή του TUYA Mykonos.

SERBAN NITESCU
Πέμπτη 20 Ιουλίου - DJ Hyenah
Στις 20 Ιουλίου, το TUYA Mykonos παρουσιάζει τον DJ Hyenah, που με τον βαθύ και γεμάτο ψυχή house ήχο του, θα μεταφέρει τους καλεσμένους σε ένα μουσικό ταξίδι που ξεπερνά το χρόνο και τον χώρο. Ετοιμαστείτε για χορό όλη τη νύχτα κάτω από τα αστέρια, στους ρυθμούς του DJ Hyenah και της αξεπέραστης ενέργειας της Μυκόνου.

Πέμπτη 27 Ιουλίου - DJ Moojo
Για το κλείσιμο αυτού του συναρπαστικού μήνα, στις 27 Ιουλίου, την σκηνή καταλαμβάνει ο DJ Moojo, με το αδιαμφισβήτητο μουσικό του χάρισμα και τους ξεσηκωτικούς του ρυθμούς. Ετοιμαστείτε να παραδοθείτε σε ακαταμάχητα beats και να περάσετε μια βραδιά που θα σας μείνει αξέχαστη, σε ένα πάρτι που θα κρατήσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

SERBAN NITESCU

Όσο για τις υπόλοιπες μυκονιάτικες νύχτες σας, το TUYA Mykonos αποτελεί πάντα έναν γαστρονομικό προορισμό, που επιβάλλεται να επισκεφθείτε για να δοκιμάσετε απολαυστικά ορεκτικά όπως escargots à la Bourguignonne, ταρτάρ τόνου με μαύρη τρούφα και τραγανό κατσικίσιο τυρί με παντζάρι και καραμελωμένα καρύδια, αλλά και κυρίως πιάτα όπως τα ταλιολίνι με αστακό, την εκλεκτή μπριζόλα και προσεκτικά επιλεγμένα ψάρια. Μην παραλείψετε όμως να αφήσετε και λίγο χώρο για τα εκλεπτυσμένα επιδόρπια που θα ολοκληρώσουν την απόλυτη εμπειρία σας.

SERBAN NITESCU
Στην αυλή του TUYA Mykonos σας περιμένει και ένα εντυπωσιακό μπαρ, που προσφέρει μια εκτενή λίστα κρασιών από την Ελλάδα και τον κόσμο, καθώς και απίθανα κοκτέιλ όπως τα Asia to Go, La Diva, El Flamingo, και Duck 'n' Roses για δροσερές καλοκαιρινές βραδιές.

Info
TUYA Mykonos
Καλογερά 30, Μύκονος
[email protected]
+30 22890 22890
Δευτέρα - Κυριακή: 19:00-02:00
IG