To Plaza Café ανανεώθηκε και μας δίνει ραντεβού για μια all-day εμπειρία στο Σύνταγμα

plaza-cafe ALEXANDROS IOANNIDIS
ΤΕΤΑΡΤΗ, 05 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023

Το κέντρο της Αθήνας εν μέσω καλοκαιριού δεν είναι και η καλύτερη επιλογή, αλλά το Plaza Café συνθέτει τη δική του όαση για χαλάρωση και ξεκούραση, σε ανανεωμένο περιβάλλον που υπόσχεται να σας δροσίσει με διάφορους τρόπους.

Αν το επόμενο διάστημα σας βρει στο κέντρο της Αθήνας, δώστε λίγο παραπάνω χρόνο στον εαυτό σας για να περάσετε από το Plaza Café στο Lobby του ξενοδοχείου NJV Athens Plaza, το οποίο ανανέωσε σημαντικά τον εξωτερικό χώρο του, δημιουργώντας τις ιδανικότερες συνθήκες για όσους το επιλέξουν για καφέ, ποτό ή φαγητό.

Η ανανέωση του εξωτερικού χώρου περιλαμβάνει τα καθίσματα, που πλέον αντικαταστάθηκαν από αναπαυτικές πολυθρόνες, νέα τραπέζια με ιδιαίτερο design, καθώς και ανανεωμένο δάπεδο που αναβαθμίζουν τον χώρο και δημιουργούν συνθήκες 5άστερης φιλοξενίας. Ο χώρος εμπλουτίστηκε επίσης με πλούσιες συνθέσεις καλλωπιστικών φυτών στα διαχωριστικά του, προσφέροντας έτσι ένα εξαιρετικά ευχάριστο και δροσερό περιβάλλον.

ALEXANDROS IOANNIDIS

Για έναν παγωμένο καφέ ή απεριτίφ μετά το shopping, για ένα γευστικό διάλειμμα ανάμεσα στα επαγγελματικά ραντεβού, για συναντήσεις με φίλους ή απλά ως αφετηρία για μια καλοκαιρινή βόλτα στην πόλη, το νέο Plaza Café Outdoor ενδείκνυται για κάθε περίσταση που θα σας βρει στο κέντρο της πόλης και θελήσετε να ξαποστάσετε και να δροσιστείτε.

Απολαύστε παγωμένο καφέ ή τσάι, φυσικούς χυμούς, δροσερά κέικ, γλυκά της Madame Fraise και home made αλλά και υπέροχα παγωτά της Movenpick. Τις απογευματινές και βραδινές ώρες επιλέξτε δροσιστικά summer cocktails και πλούσιες επιλογές φαγητού από το μενού.

ALEXANDROS IOANNIDIS
Σημειώστε ότι το NJV Athens Plaza διαθέτει πλούσιες επιλογές απόλαυσης φαγητού ξεκινώντας από νωρίς το πρωί με το πλούσιο μπουφέ πρωινού στο Εστιατόριο The Parliament, ενώ για γεύμα και δείπνο στο Explorer’s Bar Bistro, έναν εκλεπτυσμένο χώρο με αέρα βρετανικού club, μπορείτε να απολαύσετε μεσογειακές γεύσεις από το a la carte μενού του, υπέροχα κρασιά, cocktails και γλυκά. Το Plaza Café αποτελεί τον ιδανικό προορισμό απόλαυσης καφέ, γλυκών και φαγητού στο κέντρο της Αθήνας.

Info
Plaza Café
NJV Athens Plaza
Βασιλέως Γεωργίου Α’2, πλατεία Συντάγματος
210 3352400