Ο σεφ Αλέξανδρος Τσιοτίνης και το Olvo επαναπροσδιορίζουν τη γαστρονομία της Πάρου

minois-olvo
ΠΕΜΠΤΗ, 06 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023

Το νέο Minois Hotel με το εστιατόριό του Olvo φιλοδοξεί να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της γαστρονομικής σκηνής της Πάρου, υπό την καθοδήγηση και επιμέλεια του βραβευμένου με Michelin σεφ Αλέξανδρου Τσιοτίνη.

Σε μια από τις πιο ειδυλλιακές τοποθεσίες της Πάρου, το νέο ξενοδοχείο Minois –μέλος των SLH- ανοίγει τις πόρτες του με νέα ταυτότητα και υπόσχεται να ενσαρκώσει με τον πιο γλαφυρό τρόπο, την περίφημη μεσογειακή αύρα, αντλώντας έμπνευση από την ισπανική, γαλλική και ιταλική Ριβιέρα με πινελιές μαροκινής διακόσμησης. Highlight του νέου εγχειρήματος, το πολυαναμενόμενο opening του εστιατορίου Olvo, με ένα ηχηρό όνομα στην επιμέλεια του μενού του, αυτό του σεφ Αλέξανδρου Τσιοτίνη.

Στόχος του είναι ο επαναπροσδιορισμός των γεύσεων της Μεσογείου με αφετηρία την Πάρο κι εσείς θα έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε ανάμεσα σε πιάτα με χαρακτήρα και έντονο ταπεραμέντο. Ο βραβευμένος με Michelin σεφ και η ομάδα του έχουν σχεδιάσει μια απολαυστική γαστρονομική εμπειρία, καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας με αποκορύφωμα τα Josper grilled κρεατικά και ψάρια στο a la carte δείπνο στο Olvo ή το δείπνο γευσιγνωσίας στο Olvo Dégu.

Η φιλοσοφία του στηρίζεται στον πλούτο της γης και τις ενδιαφέρουσες εναλλαγές που προκύπτουν ανάλογα με το τι έχει να μας προσφέρει, κάθε φορά, αναδεικνύοντας τις μαγειρικές παραδόσεις και τα ντόπια υλικά. Εξάλλου η ονομασία του εστιατορίου προέρχεται από την αρχαία λέξη «όλβος» που σημαίνει ευμάρεια, πλούτος, ευδαιμονία, ευτυχία.

Αν βρεθείτε, λοιπόν, στην Πάρο φέτος, σημειώστε το νέο hot spot του 5* Minois Hotel σε συνδυασμό με την γαστρονομική υπογραφή του σεφ Αλέξανδρου Τσιοτίνη και απολαύστε ένα ιδιαίτερο γαστρονομικό ταξίδι, σε ένα περιβάλλον με ζωντανά χρώματα, ιδιαίτερες υφές και patterns, αλλά και ξεχωριστή ατμόσφαιρα που αποπνέει την μεσογειακή αύρα που τόσο αναζητάμε αυτή την εποχή.

Info
Olvo Restaurant
Minois Hotel, Παράσπορος, Πάρος
[email protected]
+30 228 402 2435
Κρατήσεις https://bit.ly/3Ngmk6a