Το Mavro Restaurant υποδέχεται τα Ηφαίστεια 2023 στο πιο ατμοσφαιρικό μπαλκόνι της Σαντορίνης

mavro-santorini
ΤΕΤΑΡΤΗ, 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Πυροτεχνήματα, ιδιαίτερες γεύσεις και θέα στο μοναδικό ηλιοβασίλεμα μπροστά στο ηφαίστειο της Σαντορίνης.

Το Mavro Restaurant στο 5* resort Kivotos Santorini έκανε αίσθηση φέτος στο πιο ρομαντικό νησί των Κυκλάδων, τόσο με την τοποθεσία του στο πιο φαντασμαγορικό μπαλκόνι της Καλντέρας στο Ημεροβίγλι, όσο και με τις γεύσεις του, υπογραφής Δημήτρη Κατριβέση.

Αυτή την Παρασκευή 15/9, ωστόσο, ετοιμάζεται να δημιουργήσει άλλη μια αξέχαστη βραδιά με αφορμή τα Ηφαίστεια 2023.  Οι εορταστικές εκδηλώσεις χαρίζουν κάθε χρόνο ένα ξεχωριστό οπτικό και συναισθηματικό θέαμα για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Σαντορίνης και της Θηρασιάς.

Στις 19.00, λοιπόν, το Mavro υποδέχεται τον κόσμο που θα το επιλέξει, με γεύσεις εμπνευσμένες από τις ακτές της Μεσογείου, βασισμένες σε προϊόντα καλλιεργημένα στο ηφαιστειακό έδαφος της Σαντορίνης, και δεκάδες πυροτεχνήματα, σε ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα με την Καλντέρα να αστράφτει, από το Ακρωτήρι έως και την Οία, με χιλιάδες πυροτεχνήματα. 

Απολαύστε ένα εκ των τριών degustation menus -Full Moon, Dark Side of the Moon και Half Moon, μέσα από 6 έως 9 προσεκτικά σχεδιασμένα στάδια. Συνοδεύστε το δείπνο σας με zero waste cocktails και σπάνια κρασιά από τον εγχώριο και διεθνή αμπελώνα και υποδεχτείτε με θεαματικό τρόπο τη νέα σεζόν.

Info
Mavro Restaurant - Kivotos Santorini
Ημεροβίγλι, Σαντορίνη
Δευτέρα – Κυριακή 18:00-23:00
[email protected]
+30 22860 28490
στις 15/9