Το DB.one δίνει παράταση στο καλοκαίρι στον εξωτερικό του χώρο

db-one
ΔΕΥΤΕΡΑ, 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Άνοιξε τις πόρτες του την άνοιξη ως το νέο… meating point στα νότια και μετά τους πρώτους επιτυχημένους μήνες λειτουργίας του, υποδέχεται τη νέα σεζόν διατηρώντας τις εκλεκτές επιλογές του σε καλοκαιρινή ατμόσφαιρα.

Έπειτα από την επιτυχημένη καλοκαιρινή σεζόν, το DB.one της Γλυφάδας κατάφερε να στήσει το δικό του πολυδιάστατο μωσαϊκό γεύσεων με την έμπνευση και την εμπειρία του Chef, Ulash Tunc. Στο μενού ξεχωρίζουν οι ποιοτικές κοπές κρέατος, που καθορίζουν την ταυτότητα του εστιατορίου, αλλά και τα fusion πιάτα, για όσους αναζητούν εκλεπτυσμένες γεύσεις. Η γαστρονομική φιλοσοφία του premium steak house έγκειται στο συνδυασμό παραδοσιακών συνταγών και μαγειρικής καινοτομίας υπό το πρίσμα του fine dining.

Οι ιδιαίτερες γεύσεις του DB.one συνοδεύονται με επιλεγμένες ετικέτες κρασιών και με κοκτέιλ, τα οποία με φροντίδα έχει επιμεληθεί η ομάδα του εστιατορίου.

Το DB.one έχει διαμορφώσει κατάλληλα και τον εξωτερικό του χώρο, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας για όσο διάστημα ο καιρός παραμένει καλός. Αλλά κι όταν ο καιρός μας τα… χαλάσει, η εσωτερική διακόσμηση υπόσχεται το απόλυτο ταίριασμα με μια υψηλού επιπέδου γαστρονομική εμπειρία.

Προσφέρεται για private dining και events. 

Info
DB.one
Κύπρου 65, Γλυφάδα
καθημερινές από τις 17:00 και τα Σαββατοκύριακα από τις 13:00
2108981018 / 6976736982