Tο Oktoberfest έρχεται στο Hard Rock Cafe Athens με σπέσιαλ μενού

hard-rock-cafe-athens
ΤΕΤΑΡΤΗ, 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Η μεγαλύτερη γιορτή μπίρας στον κόσμο δεν συμβαίνει μόνο στο Μόναχο, αλλά και στο κέντρο της Αθήνας, με ένα συνδυασμό γεύσεων και ζύθου.

Πολλή μπίρα κι ένα μοναδικό μενού σ' ένα άλλο, ελληνικό Oktoberfest, συμβαίνουν στο Hard Rock Cafe Athens το οποίο τιμά με τον δικό του τρόπο τη μεγαλύτερη γιορτή μπίρας στον κόσμο. 

Έως και τις 8 Οκτωβρίου οι φίλοι της μπίρας θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ένα special Oktoberfest menu, εμπνευσμένο από την παραδοσιακή γερμανική κουζίνα, με γεύσεις που θα συνοδεύσουν ιδανικά το αγαπημένο τους ποτό.

  • Jumbo Soft Pretzel, ένα ζεστό αλατισμένο pretzel με τυρί μπύρας και σάλτσα μουστάρδας ολικής αλέσεως.
  • Bratwurst, το παραδοσιακό γερμανικό λουκάνικο σερβιρισμένο σε φρυγανισμένο ψωμάκι με dijonnaise, κρεμμύδια ψητά με μπύρα, κόκκινο λάχανο τουρσί και σχοινόπρασο, σερβιρισμένο με πατάτες.
  • Schnitzel Sandwich, τραγανές χοιρινές κοτολέτες σε βουτυρωμένο, φρυγανισμένο ψωμάκι με dijonnaise, μαρούλι, κόκκινο λάχανο τουρσί και τσάτνεϊ από κρεμμύδι, σερβιρισμένα με πατάτες.

Τα πιάτα συνοδεύονται είτε με ειδικά επιλεγμένη γερμανική μπύρα, είτε με ένα Whiskey Apple Mule, ένα δροσερό μείγμα από Bulleit Bourbon, φρέσκα πράσινα μήλα, λάιμ, μέντα και αφρώδη Fever-Tree Ginger Beer.


Info
Hard Rock Cafe Athens
Αδριανού 52, Μοναστηράκι
210 3245170