Callas Gastro Bar: Γαστρονομία και Τέχνη σε μια από τις ομορφότερες γωνιές του κέντρου

callas-gastro-bar
ΤΕΤΑΡΤΗ, 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Στην καρδιά της Αθήνας, στην Αδριανού, έναν από τους πιο όμορφους δρόμους για περίπατο στην Πλάκα, το Callas Gastro Bar ήρθε να δώσει μια διαφορετική νότα στις εξόδους για φαγητό, με μπόλικη δόση από Τέχνη.

Δημιουργία του επιτυχημένου επιχειρηματία στον χώρο της εστίασης, Τζίμη Σταθοκωστόπουλου, το Callas Gastro Bar, αφιερωμένο σε μια από τις πιο συγκλονιστικές φωνές όλων των εποχών, αυτή της Μαρίας Κάλλας, διατηρεί έναν καλαίσθητο και κομψό χαρακτήρα σε μια all-day κατάσταση.

Από νωρίς το πρωί σας περιμένει μια απολαυστική εμπειρία brunch, καθώς η ημέρα συνεχίζεται με lunch, αλλά και dinner, μέσα από ένα μενού δια χειρός του καταξιωμένου chef Θανάση Ζαφειρόπουλου, με τη βοήθεια της Ντόρις Λαμπροπούλου, ενώ δεν λείπει και η εξαιρετική ποικιλία από cocktails.

Με την ουσία από το παρελθόν και τη γεύση της καλτ, το Callas Gastro Bar έχει ήδη προξενήσει το ενδιαφέρον του αθηναϊκού κοινού και σίγουρα θα αποτελέσει στέκι τον χειμώνα που ακολουθεί, μπλέκοντας με τον δικό του τρόπο πολιτισμό και γαστρονομία.

Info
Callas Gastro Bar
Αδριανού 3, Αθήνα 
2103235016
Fb: Callas Gastro Bar
instagram: callas.athens