Μια γαστρονομική οδύσσεια έρχεται στο Elissa Lifestyle Resort

ella-resort
ΤΕΤΑΡΤΗ, 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Γαστρονομία και Τέχνη σε έναν υπέροχο συνδυασμό θα απολαύσουν στις 30/9 οι επισκέπτες του Elissa Lifestyle Resort στη Ρόδο.

Το Elissa Lifestyle Resort, ένα πολυτελές ξενοδοχείο στο νησί της Ρόδου, μέρος των Ella Resorts, θα φιλοξενήσει μια μοναδική βραδιά γαστριμαργικής τέχνης στις 30 Σεπτεμβρίου. O διάσημος σεφ Θάνος Στασίνος και ο βραβευμένος με αστέρι Michelin, Αλέξανδρος Τσιοτίνης θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν ένα εξαιρετικό "4-Hands Symphony of Tastes". Παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις του Στασινού θα συνυπάρξουν με τις σύγχρονες τεχνικές και δημιουργίες του Τσιοτίνη και το αποτέλεσμα υπόσχεται να είναι μια συμφωνία γεύσεων, μια γιορτή της γαστρονομικής τέχνης.

Η άρτια χρήση και παρουσίαση της πρώτης ύλης θα λάμψει στα πιάτα, ως απόδειξη της δέσμευσης των δύο σεφ για καινοτομία και αρμονική συνένωση υφών και γεύσεων σε αυτό το μοναδικό γευστικό ταξίδι. Τσιοτίνης και Στασίνος θα βρεθούν στο επίκεντρο, προσθέτοντας τη δική τους τολμηρή πινελιά σε γνωστές, παραδοσιακές γεύσεις.

Το "4-Hands Symphony of Tastes" δε θα είναι απλώς ένα γεύμα. Θα αποτελέσει μια ολοκληρωμένη εμπειρία και οι επισκέπτες θα απολαύσουν μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις, άψογη εξυπηρέτηση και ένα περιβάλλον που ενσαρκώνει πολυτέλεια και χαλάρωση, με την πιο γλυκιά... επίγευση.

Αν πρόκειται να βρεθείτε στη Ρόδο ή αν τέτοια γαστρονομικά event σας εξιτάρουν για απόδραση, μην χάσετε την ευκαιρία. Εξασφαλίστε τη θέση σας, καθώς υπάρχει περιορισμός στις κρατήσεις. 

Info
Elissa Lifestyle Resort
επαρχ. οδός Κοσκινού
Ρόδος
+30 22410 54500
[email protected]