Tο Hard Rock Café Athens μας δίνει δύο ακόμη λόγους να το επισκεφτούμε

hard-rock-cafe-athens
ΤΕΤΑΡΤΗ, 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023

Το πρώτο Messi Menu αποκλειστικά για παιδιά, αλλά και η οικονομική ενίσχυση φορέων και πρωτοβουλιών που δραστηριοποιούνται στον τομέα της Ενημέρωσης και Πρόληψης του Καρκίνου του Μαστού γίνονται πραγματικότητα στο αγαπημένο Hard Rock Café του κέντρου.

Οι λόγοι για να δώσουμε το επόμενό μας ραντεβού στο Hard Rock Café Athens στο κέντρο της Αθήνας είναι πολλοί. Εκτός από το ωραίο περιβάλλον, τη βολική τοποθεσία και τις νοστιμιές στο μενού του, αυτό το διάστημα μας δίνει δύο ακόμη λόγους να κατευθυνθούμε προς τα εκεί στην επόμενη έξοδό μας.

Hard Rock Messi Παιδικό Μενού
Το πρώτο Messi Menu αποκλειστικά για παιδιά είναι πλέον διαθέσιμο σε Hard Rock Cafe και σε επιλεγμένα Hard Rock Hotels & Casinos παγκοσμίως, καθώς και στο Hard Rock Cafe Athens στην τιμή των 10,95 ευρώ. Περιλαμβάνει το Messi X Burger, το Messi Golden Chicken Sandwich, καθώς και πολλές ακόμα επιλογές για παιδιά όπως Burger με τυρί και μπέικον, Hot Dog, παναρισμένα φιλετάκια κοτόπουλο, ζυμαρικά Mac & Cheese, στήθος κοτόπουλο, Twisted 'N' Tasty ζυμαρικά Cavatappi ή παιδική σαλάτα με κοτόπουλο. Τα παραπάνω συνδυάζονται με συνοδευτικά, όπως φρέσκα φρούτα, τηγανητές πατάτες ή λαχανικά, καθώς και με επιλογή σε αναψυκτικό ή χυμό. Μαζί με το παιδικό γεύμα, οι μικροί hard rockerς έχουν και μια ακόμα έκπληξη: ένα παιχνίδι-δώρο, εμπνευσμένο από τον Leo Messi, που περιλαμβάνει μια μικρή χρυσή μπάλα ποδοσφαίρου, μια συλλεκτική αφίσα, ένα φύλλο δραστηριοτήτων και αυτοκόλλητα με κάθε γεύμα. «Ως πατέρας τριών παιδιών, είχα πάντα μια ιδιαίτερη σχέση με τα παιδιά», σημείωσε ο Leo Messi. «Τώρα με τους συνεργάτες μου στη Hard Rock, θα ξεκινήσουμε το νέο παιδικό μενού που θα προσφέρει στις οικογένειες μια ποικιλία από νόστιμα γεύματα και μια διασκεδαστική εμπειρία». Οι φίλοι του Messi και του Hard Rock Cafe μπορούν αποκτήσουν ακόμη περισσότερη από τη λάμψη του Messi μέσω μιας νέας σειράς ρούχων Hard Rock X Messi 3.0, για παιδιά και για ενήλικες, και μιας ειδικής μίνι μπάλας ποδοσφαίρου, τα οποία είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα Rock Shops. Μέρος των εσόδων από τις μίνι μπάλες ποδοσφαίρου που πωλούνται στο Rock Shop, θα διατεθεί μέσω του Hard Rock Heals Foundation σε φιλανθρωπικές οργανώσεις για παιδιά σε όλο τον κόσμο. Οι θαυμαστές μπορούν επίσης να σκανάρουν ένα ειδικό QR code για να απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία με τον ίδιο τον Leo Messi, είτε με το Messi Chicken Sandwich, είτε να χαιρετάει θαυμαστές στο Hard Rock, όπως δημιουργήθηκε με την βοήθεια του A.I. Επιπλέον, μέσω της ψηφιακής εμπειρίας 360° έχουν πρόσβαση σε επιπλέον επιλογές για αγορές για παιδιά και ενήλικες, σε ένα παιχνίδι, σε wallpapers καθώς και σε πολλά άλλα.

Pinktober για την ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τον καρκίνο του μαστού
Το Hard Rock Cafe Athens συμμετέχει στη διεθνή εκστρατεία PINKTOBER που διοργανώνεται εδώ και 24 χρόνια, κάθε Οκτώβριο, από την Hard Rock International. Στόχος της εκστρατείας είναι η οικονομική ενίσχυση φορέων και πρωτοβουλιών που δραστηριοποιούνται στον τομέα της Ενημέρωσης και Πρόληψης του Καρκίνου του Μαστού. Συγκεκριμένα, το Hard Rock Cafe Athens «ντύνεται στα ροζ» και προσκαλεί το κοινό να συμβάλει στην συγκέντρωση χρημάτων μέσα από μια σειρά ενεργειών. Στο Rock Shop οι φίλοι του Hard Rock Cafe θα βρουν την ειδική PINKTOBER συλλογή με μπλουζάκια, τσάντες και κονκάρδες (pins), με το λογότυπο της καμπάνιας. Σημειώνεται ότι το 10% από τα έσοδα των πωλήσεων της PINKTOBER συλλογής θα διατεθεί, μέσω του Hard Rock Heals Foundation®, για την υποστήριξη του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού "Άλμα Ζωής". Για την προώθηση της καμπάνιας αυτής και την περαιτέρω ευαισθητοποίηση του αθηναϊκού κοινού, το Hard Rock Cafe φιλοξενεί τρία μουσικά events. Η πρώτη βραδιά ήταν το Σάββατο 7 Οκτωβρίου με την  Loop station band, και συνεχίζει την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου με ένα special PINKTOBER DJ Set, ενώ το Σάββατο 21 Οκτωβρίου υποδέχεται τον Κάρολο Μαυρογένη και την Αθηνά Ρούτση σε ένα μοναδικό live με κλασικές και αγαπημένες ροκ και ποπ μελωδίες. Κατά την διάρκεια όλων των μουσικών εκδηλώσεων θα παρευρεθούν εθελοντές και στελέχη του Συλλόγου, όπου θα ενημερώνουν το κοινό μέσω έντυπου υλικού, για τον προληπτικό έλεγχο και την έγκαιρη διάγνωση του.

Info
Hard Rock Cafe
Αδριανού 52, Μοναστηράκι