Street Market By Artistes: Τέχνη, δημιουργία και εκλεκτά τρόφιμα σε ένα 4ήμερο

street-market
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023

Η μαγεία της χειροποίητης δημιουργίας και τα μικρής παραγωγής τρόφιμα επιστρέφουν στο κέντρο της πόλης.

Το Street Market By Artistes επιστρέφει για μια ακόμα χρονιά, δίνοντάς μας ραντεβού στο κέντρο της Αθήνας, από τις 26 έως τις 29 Οκτωβρίου 2023, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να ανακαλύψουμε μοναδικά κομμάτια τέχνης και χειροποίητων ειδών από τους καλλιτέχνες και τους δημιουργούς της πόλης.

Το Street Market By Artistes θα λάβει χώρα στον υπαίθριο χώρο του Ζαππείου, δίπλα στον πιο όμορφο κήπο της πόλης και θα φιλοξενήσει πάνω από 40 καλλιτέχνες και δημιουργούς. Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε μια ποικιλία από χειροποίητα κοσμήματα, έργα τέχνης, αξεσουάρ, είδη σπιτιού, εκλεκτά τρόφιμα μικρής παραγωγής και πολλά ακόμα.

Η εκδήλωση θα σας προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να συναντήσετε τους καλλιτέχνες από κοντά και να μάθετε την ιστορία πίσω από κάθε έργο, ενώ θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε μοναδικά κομμάτια τέχνης που θα προσθέσουν ένα ξεχωριστό στυλ και χαρακτήρα στον χώρο σας.

Στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων. Από την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου έως την Κυριακή 29 Οκτωβρίου οι επισκέπτες θα μπορείτε να παρακολουθήσετε Τεχνητή Παλαίωση εικόνων, Παραγωγή Κεριού, να δημιουργήσετε χάρτινα Γλαστράκια με την πολύτιμη συμβολή των σπουδαστών και εισηγητών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, να παρακολουθήσετε πάνελ κατασκευής με decoupage, να ενημερωθείτε για τις τεχνικές και τα στοιχεία πηλού από τον Σύλλογο Ευ ζήν Φιλοτεχνείν και να χορέψετε zumba με την official zumba instructor Μαρία Μυλωνάκη και τα κορίτσια του συλλόγου, αλλά και να δοκιμάσετε face painting.

Την διοργάνωση του Street Market By Artistes αναλαμβάνει για δεύτερη χρονιά η Ατλας Expo.

Info
Street Market By Artistes
Ζάππειο
26-29/10
είσοδος ελεύθερη
ωράριο έκθεσης καθημερινα 10.00 - 21.00.