Γευστικός ο Οκτώβριος στο Mavro της Σαντορίνης

mavro-restaurant
ΔΕΥΤΕΡΑ, 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023

Μέχρι και τα τέλη Οκτωβρίου, το Mavro Restaurant της Σαντορίνης συνεχίζει τα γαστρονομικά του σχέδια, κρατώντας ζωντανό το καλοκαίρι.

Λίγο πριν το τέλος μίας επιτυχημένης σεζόν, το εστιατόριο με την ωραιότερη θέα στη Σαντορίνη, γεμίζει με αρώματα και γεύσεις φθινοπώρου. Το Mavro Restaurant στο Kivotos Santorini παραμένει ένα ονειρικό καταφύγιο από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του και σας περιμένει έως τα τέλη Οκτωβρίου, προσφέροντας το σκηνικό για μία ασυναγώνιστη γαστρονομική εμπειρία, σε μια πιο ήρεμη κατάσταση σε σχέση με το περιβάλλον του καλοκαιριού.

Chef’s Table σε ατμόσφαιρα βγαλμένη από παραμύθι
Κάνετε κράτηση στο πολυπόθητο Chef’s Table του Mavro Restaurant και διοργανώστε ένα πολυτελές γεύμα υψηλών προδιαγραφών, δειπνήστε με το έτερον ήμισυ, πραγματοποιήστε μία πρόταση γάμου με θέα το χρυσαφένιο φόντο της Καλντέρας.

Η γεύση του Οκτωβρίου: Ο σεφ Δημήτρης Κατριβέσης προτείνει... Picaña μόσχου.
Στο Mavro Restaurant θα βρείτε μια από τις δημοφιλέστερες κοπές βοδινού κρέατος με ένα ενδιαφέρον twist. Μαγειρεύεται στα κάρβουνα με βούτυρο ελληνικού καφέ και σερβίρεται επάνω σε ζωμό κίτρινης πιπεριάς με την κρέμα της. Συνοδεύεται με μαύρο ψωμί και καπνιστό χαβιάρι με αρώματα λεμονιού και kombu. Ανακαλύψτε τη στο Full Moon Degustation Menu -δείτε όλα τα μενού εδώ.

Και για επιδόρπιο, απολαύστε το απόλυτο cozy καραμελωμένο επιδόρπιο σοκολάτας με κακάο, τριαντάφυλλο και μέλι, ένα ποίημα γεύσης και ισορροπίας για τον ουρανίσκο σας. Ολοκληρώστε το Half Moon Degustation Menu με την πιο σαγηνευτική και γλυκιά νότα.

Info
Mavro Restaurant
Ημεροβίγλι Σαντορίνη
Δευτέρα – Κυριακή 18:00-23:00
[email protected]
22860 28490