Το Δειπνοσοφιστήριον και το Holy Llama υπόσχονται νέες γαστρονομικές περιπέτειες

deipnosofistirio
ΤΕΤΑΡΤΗ, 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023

Πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσαν επίσημα τη συνεργασία τους σε ένα cocktail party που φιλοξενήθηκε στο εστιατόριο του Ιδρύματος Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή στο Παγκράτι.

Το Δειπνοσοφιστήριον, εδώ και 25 χρόνια πρωτοπορεί και η ως τώρα πορεία του έχει αποδείξει έμπρακτα τη δέσμευσή του για παροχή υψηλής ποιότητας διατροφικές επιλογές, που σέβονται τόσο το περιβάλλον όσο και την υγεία των πελατών του.

Για το Holy Llama, η διαδικασία παραγωγής ενός πιάτου είναι ιερή, οι πρώτες ύλες είναι υψηλής ποιότητας, τα ψωμιά και οι αλοιφές είναι βιολογικές και δεν χρησιμοποιούν έτοιμες ζύμες ή μείγματα. Όλα φτιάχνονται από την αρχή, με αγάπη και σεβασμό προς τον καταναλωτή, τα ζώα και το περιβάλλον.

Η συνεργασία με το Holy Llama, που αρχικά ξεκίνησε ως ένα creative bakery με εξαιρετική φήμη στον χώρο του boulangerie, σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο στον κόσμο της φυτικής γαστρονομίας αναπτύσσοντας τη δραστηριότητα του στο τομέα του catering. Κρουασάν, σφολιάτες, λαχταριστές γεμίσεις, παραδοσιακές και μοντέρνες συνταγές. Και όχι μόνο… Μέσω αυτής της συνεργασίας, το Δειπνοσοφιστήριον είναι πλέον σε θέση να παράσχει ακόμη περισσότερες επιλογές εκλεπτυσμένου φαγητού για επίσημες δεξιώσεις κοινωνικού ή επαγγελματικού χαρακτήρα, για λίγα ή πολλά άτομα, street food για παιδικό πάρτι, θεματικό μενού για βάπτιση. Κάθε πελάτης πλέον, έχει τη δυνατότητα να απολαύσει τη φυτική γαστρονομία, όπου κι αν το επιθυμεί.

Τόσο στο Holy Llama όσο και στο Δειπνοσοφιστήριον, η πεποίθηση είναι ότι αυτή η συνεργασία θα εμπλουτίσει τη διατροφική εμπειρία των πελατών και θα συμβάλει στην προώθηση της υγιεινής, φυτικής διατροφής.

Μπορείτε να ανακαλύψετε κι εσείς τις εκλεκτές γεύσεις του Holy Llama, τόσο στα εστιατόρια του ομίλου Δειπνοσοφιστήριον, όσο και στο καφέ του Holy Llama (Νίκης 23, Αθήνα).