Η Sparoza στα Εξάρχεια πασπαλίζει το πιο υπέροχο άρωμα στα πιάτα σας

sparoza
ΠΕΜΠΤΗ, 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Ιδιαίτερα μείγματα μπαχαρικών, ανθοί αλατιού, μείγμα για κρασί, σάλτσες, τσάτνεϊ και πολλά ακόμη σπιτικά προϊόντα σας περιμένουν σε μια μοσχομυριστή γωνιά στο κέντρο της Αθήνας.

Κοντεύει σχεδόν δεκαετία που η Sparoza ήρθε και εγκαταστάθηκε στα Εξάρχεια, αρχικά στη Μαυρομιχάλη, πλέον στην Ισαύρων, βάζοντας ένα και μοναδικό στόχο: να χαρίσει άρωμα και νοστιμιά στο σπιτικό φαγητό μας, άρωμα που θυμίζει μαμά, γιαγιά, παράδοση, αλλά μπορεί ανά περίσταση να φέρνει και εξωτικό αέρα στο πιάτο.

Πίσω από τη Sparoza βρίσκεται η κυρία Έφη Εκμεκτζόγλου, η οποία παρασκευάζει με τα χεράκια της όλα τα μείγματα, χρησιμοποιώντας τις καλύτερες πρώτες ύλες και φροντίζοντας επιμελώς τη μεταχείρισή τους, προκειμένου και το τελικό προϊόν να βγει όσο το δυνατόν καλύτερο, αρωματικό και γευστικό. Έτσι ο ανθός αλατιού διατηρείται στη φυσική του υγρασία, το θυμάρι και το δεντρολίβανο επιλέγεται ανθισμένο, το τζίντζερ χρησιμοποιείται ολόκληρο και το σπιτικό ξύσμα λεμονιού και πορτοκαλιού γίνεται από ολόφρεσκα και διαλεχτά ελληνικά λεμόνια και πορτοκάλια. Κάθε υλικό αλέθεται στο βαθμό που χρειάζεται ώστε να διατηρεί τις γευστικές και θρεπτικές του ιδιότητες και με την απαραίτητη γνώση στην επιλογή και στη διαχείριση, τα μείγματα καταφέρνουν να κάνουν ακόμη και το φαγητό του πιο... ακαμάτη, αξιοπρεπές. Θα το διαπιστώσετε όταν πολύ εύκολα μπορείτε να φτιάξετε παραδοσιακό τζατζίκι και τυροκαυτερή, με μια κίνηση. 

Τι θα βρείτε στη Sparoza
Στο μοσχομυριστό παρασκευαστήριο σας περιμένει πλήθος από μείγματα μαγειρικής, με σπόρους, βότανα, ανθό αλατιού και ξύσματα, το καθένα για συγκεκριμένα πιάτα και γεύσεις, σάλτσες και τσάτνεϊ όπως σάλτσα γλυκιάς ντομάτας με καπνιστή επίγευση και γλυκόξινο ζελέ με γλυκές πιπεριές Φλωρίνης και 3 διαφορετικές ποικιλίες τσίλι, ανθός αλατιού σκέτος αλλά και με μυρωδικά και εσπεριδοειδή, 3 διαφορετικά είδη τσαγιού, όπως και διάφορα μείγματα για να απογειώσετε τις συνταγές σας για τζατζίκι, τυροκαυτερή, τις σαλάτες σας και πολλά ακόμη. Κι επειδή έρχονται και Χριστούγεννα και το mulled wine έχει την τιμητική του, φτιάξτε το δικό σας εύκολα με το μείγμα μπαχαρικών και εσπεριδοειδών της κυρίας Έφης που θα μοσχοβολήσει σε όλο το σπίτι.

Δείτε όλα τα προϊόντα εδώ και εξασφαλίστε ότι τα φετινά Χριστούγεννα (κι όχι μόνο) θα έχουν περισσότερο άρωμα και γεύση από ποτέ.

Info
Sparoza
Ισαύρων 29Β
2114117777

ΤΖΟΥΛΙΑ ΤΑΣΩΝΗ
[email protected]