Χριστουγεννιάτικες γεύσεις στην Αθήνα: Πού θα φάτε τι

xristougenniatiko-trapezi
ΤΡΙΤΗ, 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Όπως κάθε χρόνο, τα ξενοδοχεία και εστιατόρια της Αθήνας συνθέτουν τα δικά τους μοναδικά μενού με χριστουγεννιάτικες γεύσεις που φιλοδοξούν να κλέψουν τις εντυπώσεις. Τι γευστικές επιλογές έχουμε, λοιπόν, φέτος;

GB Roof Garden και Tudor Hall
Την παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς επισκεφθείτε τo εμβληματικό GB Roof Garden του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία και το βραβευμένο με αστέρι Michelin Tudor Hall και απολαύστε παρέα με φίλους και οικογένεια τη θέα της γιορτινής Αθήνας. Ο Executive Chef Αστέριος Κουστούδης μαζί με τους Chefs de Cuisine Νίκο Λιόκα και Νίκο Λειβαδιά επιμελούνται τα εορταστικά μενού για ένα ρεβεγιόν που θα σας μείνει αξέχαστο. Ενδεικτικά να σας πούμε ότι την Παραμονή Χριστουγέννων στο GB Roof Garden θα απολαύσετε το γεύμα σας με ζωντανή μουσική από μουσικό τρίο (335 ευρώ/άτομο με μπουκάλι κρασί), με πιάτα όπως σούπα τοπιναμπούρ με πράσο, καπνιστά κάστανα και τρούφα, παραδοσιακή γαλοπούλα με γέμιση με ξερά φρούτα, κάστανα και κολοκύθα ή φιλέτο από μοσχάρι γάλακτος, ψητό φουά γκρα, τσάτνεϊ κρεμμυδιού και σάλτσα Μαδέρα, λαβράκι γεμιστό με αστακό κ.ά. Ανήμερα των Χριστουγέννων θα πραγματοποιηθεί γεύμα σε μπουφέ με εορταστική μουσική (230 ευρώ/άτομο) στο GB Roof Garden, ενώ στο Tudor Hall υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής θα υπάρχει μενού (220 ευρώ/ άτομο) με φρέγκολα με αστακό, βανίλια, άνηθο και σάλτσα μπουγιαμπέσα, μπούτι και στήθος γαλοπούλας με γέμιση και σάλτσα από σπόρους μουστάρδας και κράνμπερι ή μπακαλιάρος με τοπιναμπούρ αλά πολίτα, πατάτες maxim και ζεστή hollandaise και μπουφές γλυκών για το τέλος. Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο GB Roof Garden (580 ευρώ/άτομο) θα απολαύσετε το γεύμα σας με μουσικό ντουέτο και dj set, δοκιμάζοντας βασιλικό καβούρι με το κονσομέ του, λιγκουίνι από κάστανο με σάλτσα παλαιωμένης παρμεζάνας, γεμιστό λάχανο με καραβίδα και χτένια, φιλέτο μόσχου με μανιτάρια σέπες αγιολί, τερίνα πατάτας και σάλτσα perigueuax και λαμπερό γλυκό σφαίρα με μους αμυγδάλου, μαρμελάδα μανταρίνι με μαστίχα Χίου, κρέμα βανίλια Μαδαγασκάρης, τραγανά δημητριακά και σορμπέ γιαούρτι. Δείτε αναλυτικά τα μενού των εορταστικών ημερών των δύο ξενοδοχείων. Info: Μεγάλη Βρεταννία, Βασιλέως Γεωργίου 1Α, King George, Βασιλέως Γεωργίου 3Α, Σύνταγμα, 2103330880 [email protected]

New Hοtel
Και τα δύο εστιατόρια του NEW Hotel έχουν ετοιμάσει μοναδικές προτάσεις για κάθε στιγμή της ημέρας τις γιορτινές ημέρες. Το πλούσιο πρωινό του NEW Taste είναι σχεδιασμένο να μας δώσει ενέργεια για τις γιορτινές βόλτες μας στην πόλη, ενώ το πιο αγαπημένο brunch της Αθήνας γίνεται η καλύτερη αφορμή για Χριστουγεννιάτικο shopping το Σαββατοκύριακο στους γύρω δρόμους καθώς και για τον εορτασμό  ανήμερα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. Ειδικά για τις Παραμονές, ο Executive Chef Μπάμπης Κουντούρης έχει ετοιμάσει δύο ιδιαίτερα μενού, βασιζόμενος σε εξαιρετικές πρώτες ύλες αλλά και τεχνικές που απελευθερώνουν τις πιο δυνατές τους γεύσεις. Τα χτένια σχάρας με το φοντύ τρούφας, η πάπια με το ταρτάρ ψητού παντζαριού και τα βατόμουρα από το χριστουγεννιάτικο μενού, αλλά και ο αστακός στα κάρβουνα και τα μοσχαρίσια πλευρά με πιπερόριζα και σάλτσα bordelaise από το πρωτοχρονιάτικο αποτελούν ιδανικές προτάσεις για το απόλυτο pairing εορταστικού mood με έξοχες γαστρονομικές εμπειρίες. Ο γλυκός επίλογος και για τις δύο βραδιές γράφεται με pre-desserts αλλά και επιλογές σαν το κουκουνάρι με λευκή σοκολάτα, πεύκο, Roku gin και ελαιόλαδο για τα Χριστούγεννα καθώς και με το Mont Blanc με μπισκότο σαμπλέ, κάστανο και βανίλια για την παραμονή Πρωτοχρονιάς. Και οι δύο βραδιές των Παραμονών, όσο και τα φημισμένα γιορτινά brunches του NEW Hotel (ανήμερα των εορτών), θα ντυθούν μουσικά με live DJ sets. Info: Φιλελλήνων 16, 210 3273000 (μενού παραμονής Χριστουγέννων 220 ευρώ, μενού παραμονής Πρωτοχρονιάς 260 ευρώ).

Shedia hοme
Η Shedia home, το σπίτι του περιοδικού δρόμου «σχεδία», είναι το μέρος όπου η αγάπη ενώνεται με την αλληλεγγύη και συναντούν την αξιοπρέπεια. Εκεί, λοιπόν, φέτος τα Χριστούγεννα, θα τα γιορτάσει με εορταστικά μενού με ελληνικά προϊόντα, την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Ενδεικτικά, στο μενού της παραμονής Χριστουγέννων (55 ευρώ/άτομο) σας περιμένει μανιταρόσουπα με κάστανα, ρολάκια πέστροφας τυλιχτά με σολομό, γαρίδες, αργοψημένη χοιρινή πανσέτα με σάλτσα Αγιωργίτικου κρασιού με μέλι και αστεροειδή γλυκάνισο σερβιρισμένη με ντοφινουάζ κολοκύθας ή παραδοσιακή γεμιστή γαλοπούλα ρολό, με γέμιση κιμά, κάστανο κουκουνάρι, σταφίδες και  σάλτσα γλυκού  κρασιού με σταφίδες ή κάστανα στιφάδο για τους vegan της παρέας και για επιδόρπιο μιλφέιγ γαλακτομπούρεκο με σάλτσα ρακόμελο και crumble μελομακάρονου (και σε vegan εκδοχή). Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, το μενού (55 ευρώ/άτομο) έχει βελουτέ παντζαριού, τερίνα ψητών λαχανικών, αρνάκι σιγοψημένο με λεμονάτο ριζότο και σαφράν ή μυλοκόπι με σωτέ κολοκυθάκια, σάλτσα ντομάτας αλά σπετσιότα και πουρέ σελινόριζας ή Steak κουνουπίδι μαριναρισμένο με πετιμέζι και για επιδόρπιο Pavlova με μους κάστανου. Κι αν το επιθυμείτε, μπορείτε να κλείσετε τον χώρο για να πραγματοποιήσετε την κοπή της πίτας της εταιρείας, του οργανισμού ή του συλλόγου σας. Info: Κολοκοτρώνη 56 & Νικίου 2, 210 3316849.

Αthens Capital Hotel-MGallery Collection
Το εστιατόριο-προορισμός MFlavours αλλά και το εντυπωσιακό Mappemonde Rooftop Restaurant Bar & Lounge με την μοναδική θέα, υπόσχονται να σας προσφέρουν μαγικές στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, μέσα από τα εορταστικά μενού για την Παραμονή των Χριστουγέννων και την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Φέτος, ο Executive Chef του Athens Capital Hotel-MGallery Collection, Δημήτρης Μπούτσαλης σε συνεργασία με τον Chef de Cuisine, Δημήτρη Αρσενίδη και την Pastry Chef Κωνσταντίνα Μακρυγιάννη έχουν σχεδιάσει δύο lunch μενού για την ημέρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, με πρωταγωνιστές παραδοσιακές festive γεύσεις με το ιδιαίτερο high-end twist που χαρακτηρίζει τα εστιατόρια του Athens Capital Hotel. To Christmas lunch (110€/άτομο) είναι ένα ταξίδι κοσμοπολίτικων γεύσεων από επιλογές σε sushi μέχρι την παραδοσιακή χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα και τα λαχταριστά επιδόρπια. Στο lunch μενού της Πρωτοχρονιάς (130€/άτομο), τις εντυπώσεις φαίνεται πως θα κλέψει το στήθος πάπιας à l'orange, το παραδοσιακό Saint Honore αλλά και η σοκολατένια μους με κανέλλα και μαρμελάδα μαύρο κεράσι θα αποτελέσουν το πιο γλυκό καλωσόρισμα για τη νέα χρονιά. Στο μενού της Παραμονής των Χριστουγέννων πρωταγωνιστούν η γαλοπούλα με γέμιση πεκάν και βερίκοκο αλλά και το μοσχαρίσιο φιλέτο Black Angus συνοδευόμενο από τάρτα με μανιτάρια morel, κάστανα και μια ονειρική σάλτσα Bordelaise. Στο μενού της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς, το ραβιόλι πάπιας, το καλκάνι γεμιστό με καβούρι αλλά και το μοσχαρίσιο strip loin wagyu Kagoshima A5 υπόσχονται να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Κάθε εορταστικό μενού, συμπεριλαμβάνει μια φιάλη κρασί για 2 άτομα, από την εκλεκτή λίστα κρασιών των εστιατορίων. Τόσο στο MFlavours όσο και στο Mappemonde Rooftop Restaurant Bar & Lounge, τα DJ sets αλλά και η ζωντανή μουσική θα χαρίσουν ένα festive touch στις βραδιές, ενώ μετά την αλλαγή του χρόνου στο εστιατόριο Mappemonde θα ακολουθήσει disco party μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, καλωσορίζοντας τη νέα χρονιά με τον πιο λαμπερό τρόπο. Για το Réveillon de Noël, το κόστος στο εστιατόριο MFlavours ανέρχεται στα 160€/άτομο, ενώ στο Mappemonde Restaurant Bar & Lounge ανέρχεται στα 190€/άτομο. Για το New Year’s Réveillon, το κόστος στο εστιατόριο MFlavours ανέρχεται στα 250€/άτομο, ενώ στο Mappemonde Restaurant Bar & Lounge ανέρχεται στα 320€/άτομο.  Οι επιβεβαιώσεις των κρατήσεων θα γίνονται αφού κατατεθεί στον τραπεζικό λογαριασμό του ξενοδοχείου το 50% του συνόλου των ατόμων της κράτησης. Info: Ελευθερίου Βενιζέλου 4 & Κριεζώτου 2, Πλατεία Συντάγματος, 214 444 2007, 214 444 2000.

Κρίθαμoς
Το ατμοσφαιρικό εστιατόριο του Νέου Ψυχικού, που συνδυάζει Κάρπαθο και Μεσόγειο στα πιάτα του, ετοιμάζει χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν μετά μουσικής, με τον τραγουδοποιό Κώστα Αντύπα να συνοδεύει ζωντανά το γεύμα σας. Στο εορταστικό μενού, λοιπόν, της Παραμονής Χριστουγέννων, θα απολαύσετε σούπα βελουτέ κολοκύθας με δάκρυα παντζαριούκαι τραγανό χοιρομέρι, καραμέλα γαλοπούλας με γέμιση Black Angus, τρίχρωμη κινόα, πλιγούρι, σταφίδες, κάστανο και κουκουνάρι, χριστουγεννιάτικη σαλάτα με παντζαρόφυλλα, βαλεριάνα, ρόδι, ξινόμηλο, κουκουνάρι, flakes παρμεζάνας και βινεγκρέτ από φρούτα του δάσους, ενώ στα κυρίως θα διαλέξετε ανάμεσα σε Black Angus σιτεμένο striploin (κόντα φιλέτο μοσχαριού) με κρέμα παστινάκι, καψαλισμένα λαχανικά και σάλτσα από βασιλομανίταρα ή χριστουγεννιάτικο φάκελο με φιλεταρισμένο λαβράκι, γαρίδες Θερμαϊκού, μύδια και τσιγαριστά χόρτα εποχής. Το γεύμα θα κλείσει με χιονισμένο μιλφέιγ κάστανο με σάλτσα πικρής σοκολάτας και cumble από μελομακάρονα, με κόστος 90 ευρώ/άτομο. Αντίστοιχα, το μενού της Παραμονής Πρωτοχρονιάς αναμένεται να κλέψει εξίσου τις εντυπώσεις. Info: Μπουμπουλίνας 25, Νέο Ψυχικό, 210 6728790. 

Brown Acropοl
Εμπνευσμένο από τα θρυλικά cosmopolitan vibes των 60s και την αστική κληρονομιά της Αθήνας, το Brown Acropol σας περιμένει στις 24 Δεκεμβρίου, με ένα ξεχωριστό δείπνο την Παραμονή των Χριστουγέννων (65 ευρώ/άτομο), με welcome cocktail και ένα ειδικά διαμορφωμένο εορταστικό μενού, όπου θα απολαύσετε σούπα κολοκύθας με κάρδαμο, μέλι, κρέμα σκόρδου και πάπρικα, πράσινη σαλάτα με καλαμπόκι, κάστανα και βινεγκρέτ φράουλας, αλλά και αρνί με εσπεριδοειδή, χιλοπίτες και μους από κατίκι ή ροφό με ρατατούι, μεταξύ άλλων. Ανάλογη θα είναι η ατμόσφαιρα και στο μοναδικό Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς που ετοιμάζει το ξενοδοχείο με θέα την Ακρόπολη. Το λαμπερό δείπνο (75 ευρώ/άτομο) περιλαμβάνει εκλεκτές γεύσεις που θα φέρουν όλη τη μαγεία των γιορτών στον ουρανίσκο σας, όπως η σούπα άγριων μανιταριών και το rib eye με περουβιανές πατάτες, σπαράγγια και σάλτσα από σταφύλια. Τα Ρεβεγιόν θα ντύσουν ζωντανές μουσικές από DJs, συμπληρώνοντας εορταστικά τις βραδιές. Info: Πειραιώς 1, 214444 1300.

Brοwn Lighthouse Athens
Εδώ θα προετοιμαστείτε για μια διαφορετική γευστική εμπειρία με την υπογραφή του Pullman Club στην πιο περιζήτητη γευστική εμπειρία στην Αθήνα. Απολαύστε έναν πλούσιο μπουφέ με vintage αισθητική δια χειρός Pullman Club την Παραμονή των Χριστουγέννων (75 ευρώ/άτομο), συνοδεύστε με επιλογές από ελληνικές & διεθνείς ετικέτες κρασιών από 40 ευρώ το μπουκάλι και διασκεδάστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα με party vibes από live jazz music και DJ sets που θα σας βάλουν στον ρυθμό των γιορτών. Αντίστοιχος μπουφές θα στηθεί και την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς (85 ευρώ/άτομο), με welcome drink και επιλογές σε μπουκάλι κρασί που ξεκινούν και πάλι από 40 ευρώ. Info: Μαρίκας Κοτοπούλη 3, 214 40 56 400.

Novοtel Αthens
Τα δύο εστιατόρια του ξενοδοχείου, NOV'agora και Clair de Lune, έχουν ήδη υποδεχτεί τον καταξιωμένο Chef Παναγιώτη Βαλσαμάκη στην ομάδα τους, ο οποίος αναλαμβάνει το τιμόνι και έχει ετοιμάσει και ιδιαίτερα εορταστικά μενού για την περίοδο των Χριστουγέννων. Το μενού (80 ευρώ/άτομο, παιδιά κάτω των 12 ετών 50% έκπτωση), είναι πλούσιο και βασισμένο στα έθιμα των ημερών και με πινελιές που ακολουθούν την τάση της εποχής. Η γευστική περιήγηση στο εορταστικό μενού ξεκινά με μια πρώτη στάση στα ορεκτικά, όπως τη σούπα με κάστανα και ουίσκι. Από το γιορτινό τραπέζι δεν θα μπορούσε να λείπει από τα κυρίως η ψητή γαλοπούλα με προσούτο, κάστανα, μούρα, ψητά λαχανικά με μέλι και σάλτσα φασκόμηλου. Τον γλυκό επίλογο του μενού θα σφραγίσει ευχάριστα το Christmas Log Chestnut με φρούτα του δάσους, ενώ μία έκπληξη περιμένει τους επισκέπτες με τα Surprise Christmas bites. Info: Μιχ. Βόδα 4, 210 8200700

Beefbar Αthens
Σε μια άκρως λαμπερή ατμόσφαιρα και πάντα στην καλύτερη τοποθεσία της Αθηναϊκής Ριβιέρας με την εκπληκτική θέα, το εστιατόριο Beefbar Athens σας περιμένει να απολαύσετε την μαγεία των εορτών, αλλά και της υψηλής γαστρονομίας. Για τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ο chef Παναγιώτης Ρέτζης επιμελήθηκε και δημιούργησε μαζί με την ομάδα του δυο εορταστικά μενού στα οποία πρωταγωνιστούν κλασικές festive προτάσεις που αναβαθμίζονται με το μοναδικό Beefbar twist. Τη γιορτινή διάθεση ολοκληρώνει η πληθώρα εκλεκτών κρασιών από ελληνικούς και διεθνείς αμπελώνες, καθώς και τα festive cocktails, Happy Pumkin Year, Christmas Cosmo, Gingerbread Manhattan και Beefbar Gluhwein που θα ικανοποιήσουν κάθε προσδοκία. Από το μενού της Παραμονής των Χριστουγέννων (200 ευρώ/άτομο), μεταξύ άλλων, θα έχετε την ευκαιρία να γευτείτε την σούπα κάστανο και το truffle wagyu flap roll στην πιο xmas εκδοχή του, ενώ στο μενού της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς (250 ευρώ/άτομο) θα λατρέψετε το beef rossini, το langoustine tartare με χαβιάρι και το signature beef wellington. Κάθε πιάτο από τα εορταστικά μενού μπορεί να εμπλουτιστεί με την προσθήκη λευκής τρούφας on top. Απολαύστε την πιο μαγική περίοδο του χρόνου στο Beefbar Athens με all day lunch και dinner, και τo Beefy Sunday Brunch που είναι πιο πλούσιο και εορταστικό από ποτέ. Το Beefbar Athens θα είναι ανοιχτό την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου για brunch, τη Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου και Τρίτη 26 Δεκεμβρίου για lunch και dinner, ενώ τη Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2024 θα είναι ανοιχτό για lunch και dinner. Τα live performances με βιολί τις μέρες αυτές, θα σας χαρίσουν την απόλυτη festive εμπειρία. Info: Απόλλωνος 40 (Four Seasons Astir Palace) Βουλιαγμένη, Αθήνα, 210 96 70 700. 

One&Οnly Aesthisis
Φέτος τα Χριστούγεννα, το One&Only Aesthesis προσφέρει ένα εκλεκτικό μείγμα γαστρονομίας, διασκέδασης και παραδόσεων. Η σύγχρονη δημιουργική κουζίνα συναντά τα signature cocktails και σε συνδυασμό με την υπέροχη θέα στο Αιγαίο δημιουργούν ένα αξέχαστο εορταστικό σκηνικό.Η παραμονή και η ημέρα των Χριστουγέννων μετατρέπονται σε αξέχαστη εμπειρία στο One&Only Aesthesis  και τα γαστρονομικά «διαμάντια» του resort, Ora by Ettore Botrini και το Εl Bar de Paco Morales περιμένουν τους επισκέπτες του ξενοδοχείου –και όχι μόνο– για να γιορτάσουν τις πιο festive ημέρες του χρόνου. Οι εορτασμοί συνεχίζονται και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με ένα ξεχωριστό δείπνο και ένα λαμπερό πάρτι, αλλά και την πρώτη μέρα του χρόνου με ένα απολαυστικό brunch με φόντο το Αιγαίο. Το Ora by Ettore Botrini ανοίγει τις πόρτες του την παραμονή των Χριστουγέννων για ένα απολαυστικό δείπνο πέντε πιάτων-ωδή στις περιοχές της Ελλάδας, ένα γαστρονομικό gala που συνδυάζει την κομψότητα με την ελληνική πινελιά. Την ίδια μέρα, το El Bar de Paco Morales προσφέρει γεύσεις Ισπανίας με τον βραβευμένο με τρία αστέρια Michelin chef, Paco Morales να συνδυάζει εορταστικές παραδόσεις με καινοτόμες εκπλήξεις σε ένα menu à la carte. Ανήμερα των Χριστουγέννων ένα απολαυστικό brunch με θέα τον Σαρωνικό και live dj θα σερβιριστεί στο Ora by Ettore Botrini. Αντλώντας έμπνευση από τη νοσταλγία των 60s, ένα λαμπερό gala dinner οργανώνεται για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Οra by Ettore Botrini. Ένα menu πέντε πιάτων και υπέροχες εορταστικές μελωδίες της live μπάντας δημιουργούν το τέλειο σκηνικό για την υποδοχή του νέου έτους. Πρωτοχρονιά σημαίνει party και γι’ αυτό, το One&Only Aesthesis καλεί τους επισκέπτες του να μπουν στη μαγεία του μαγεμένου δάσους και να υποδεχθούν το 2024 με μία αξέχαστη βραδιά λάμψης και γοητείας. Στις 31/12 από τις 11:00 η διασκέδαση μπαίνει στο επίκεντρο με τους Bengoa και CJ Jeff να υπόσχονται ένα party γεμάτο χορό και τέλεια διάθεση. Κι επειδή η πρώτη μέρα του χρόνου πρέπει να είναι ξεχωριστή, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από ένα γευστικότατο brunch με μια σειρά από θαλασσινές λιχουδιές και πιάτα, απ’ όλον τον κόσμο με θέα το Αιγαίο στο Ora by Ettore Botrinι. Info: Λεωφ. Ποσειδώνος, Γλυφάδα, 2166861000.

Matsuhisa Αthens
Το Matsuhisa Athens μπαίνει σε festive mood και καλεί τους λάτρεις της ιαπωνικής κουζίνας να απολαύσουν τις ημέρες των γιορτών στο πιο ειδυλλιακό σημείο της Αθηναϊκής Ριβιέρας με την πιο ακαταμάχητη θέα. To «αθηναϊκό σπίτι» του διάσημου Ιάπωνα Chef Nobu σας προσκαλεί σε μία ακόμα high-end γαστρονομική εμπειρία. Ειδικά για τις ημέρες των γιορτών, ο Executive Chef Τόνυ Βρατσάνος και ο Head Chef της ζεστής κουζίνας Θωμάς Κουράκος, επιμελήθηκαν δύο μενού με βάση την ιαπωνική κουζίνα και τις βραβευμένες ιδέες του μέντορά τους που θα ταξιδέψουν τις αισθήσεις σας. New style γαρίδες Κοιλάδας με τρούφα, Wagyu Steak με γκρεμολάτα από wasabi, Unagi με σάλτσα πιπεριού και σάνσο και φυσικά ένα Matsuhisa sushi selection είναι κάποια από τα εξαιρετικά πιάτα που θα δοκιμάσετε στα μενού της Παραμονής των Χριστουγέννων και της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς. Το ίδιο ανανεωμένο και γιορτινό είναι και το brunch του Σαββατοκύριακου στο Matsuhisa Athens, που σας περιμένει να ζήσετε μια all day brunch εμπειρία, η οποία ολοκληρώνεται με τις ανατρεπτικές προτάσεις των cocktails που βρίσκονται στο μενού. Info: Απόλλωνος 40 (Four Seasons Astir Palace Hotel Athens), Βουλιαγμένη, 210 896 0510, Δευτέρα-Πέμπτη 19:00-00:00, Παρασκευή 19:00-00:30, Σάββατο 13:30-00.30, Κυριακή 13:30-00.00.