Το ολοκαίνουργιο Cova Astir Marina ετοιμάζει το brunch των γιορτών

cova-astir-marina
ΠΕΜΠΤΗ, 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Το brunch στις γιορτές επιβάλλεται και το Cova Astir Marina κάνει τη δική του festive πρόταση και μας πείθει να δώσουμε ραντεβού στη Μαρίνα του Αστέρα Βουλιαγμένης.

Δεν έχει πολλές ημέρες που έχει ανοίξει επίσημα το Cova Astir Marina, αλλά έχει ήδη κάνει αίσθηση με τη ζεστή του ατμόσφαιρα, το αριστοκρατικό του σαλόνι και την όμορφη τοποθεσία του στη Μαρίνα του Αστέρα Βουλιαγμένης.

Αυτές τις ημέρες, μάλιστα, βάζει τα γιορτινά του και ετοιμάζει ένα tailor made μενού για brunch με μοναδικές festive γεύσεις για την Παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς αλλά και την πρώτη μέρα του νέου έτους.

Τα μενού αυτά ακολουθούν τη φιλοσοφία του sharing, με πιάτα που μπορείτε να μοιραστείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και επιλογή ανάμεσα σε κρέας ή ψάρι για το κυρίως γεύμα, ενώ τα απολαυστικά επιδόρπια του Cova Astir Marina θα «κλείσουν» με τον πιο γλυκό τρόπο αυτή την fine dining εμπειρία.

Στο brunch της Παραμονής των Χριστουγέννων μπορείτε να απολαύσετε, μεταξύ άλλων, arancini με κρόκο Κοζάνης, carpaccio λαυράκι αλλά και φιλέτο χριστόψαρο με σάλτσα από Ασύρτικο Σαντορίνης, ενώ στο brunch μενού της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς και της πρώτης ημέρας του 2024 τις εντυπώσεις θα κλέψουν το risotto milanese με γαρίδα Αμβρακικού και λάδι αστακού και το φιλέτο Black Angus Rossini με πατάτα Dauphinois και σάλτσα Perigourdine.

Από αυτή την ξεχωριστή εμπειρία του εορταστικού brunch στο Cova Astir Marina δεν γίνεται να λείπει το panettone, όπου ο συνδυασμός ανανά, σοκολάτας γάλακτος και κρέμας κάστανο Combai θα δώσει σίγουρα έξτρα γεύση στις γιορτές σας.

Info
Cova Astir Marina
Απόλλωνος 77, Μαρίνα Αστέρα Βουλιαγμένης 16671
21 4444 8250 
IG: @covaastirmarina | FB: @cova.astir