Την Καθαρά Δευτέρα πάμε Κρίθαμο

krithamos
ΠΕΜΠΤΗ, 14 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

Το αγαπημένο στέκι του Ψυχικού είναι έτοιμο για την Καθαρά Δευτέρα και τη Σαρακοστή, με παραδοσιακές γεύσεις, γεμάτες θάλασσα.

Το εστιατόριο του δραστήριου και φιλόξενου Καρπάθιου, Στέλιου Κωνσταντινίδη, που παντρεύει την κουζίνα της Καρπάθου με αυτή της Μεσογείου εδώ και πάνω από 15 χρόνια έχει δημιουργήσει ξεχωριστό μενού για την Καθαρά Δευτέρα και την περίοδο της Σαρακοστής που ακολουθεί, προκειμένου να υποδεχτεί όσους αναζητούν αυθεντικές παραδοσιακές γεύσεις με gourmet πινελιές μεσογειακής κουζίνας.

 Επιλέγοντας τις πιο αγνές πρώτες ύλες από την πατρίδα του, ο Στέλιος Κωνσταντινίδης συνδυάζει την «μερακλίδικη» κουζίνα με παραδοσιακές αναφορές (μακαρούνες με αλεύρι και σιμιγδάλι, κοπέλες Καρπάθου, κασιώτικη φάβα κ.ά.) με  τις αιγαιοπελαγίτικες πινελιές  από φρέσκα αλιεύματα, ψάρια και θαλασσινά σερβιρισμένα με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Συνδυάστε το προζυμένιο ψωμί και τα ψωμάκια άνθρακα, με την μοναδική ταραμοσαλάτα και εμπλουτίστε το κλασικά σερβιρισμένο φρέσκο ψάρι και τα θαλασσινά, με το σεβίτσε και το ταρτάρ σολομού, επικυρώνοντας την ανεπιτήδευτη πολυτέλεια που πάντα διακρίνει τον Κρίθαμο.

Είτε επιλέξετε το εσωτερικό είτε το αίθριο του εστιατορίου, οι καλόγουστοι, comfort χώροι του θα σας κάνουν να αισθανθείτε «σαν στο σπίτι σας». Όπως αρμόζει, άλλωστε, και στην ημέρα.

Info
Κρίθαμος
Μπουμπουλίνας 25, Νέο Ψυχικό (κοντά στο Μετρό Εθνική Άμυνα)
2106728790