To Athens Wine Selfie θα πλημμυρίσει με κρασί τη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

dimotiki-agora-kupselis-athens-wine-selfie
ΠΕΜΠΤΗ, 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

Έρχεται τον Ιούνιο και μας προσκαλεί σε ένα πρωτότυπο ταξίδι στον υπέροχο κόσμο του κρασιού.

Ο Ιούνιος θα ξεκινήσει οινικά φέτος και θα μας δώσει ραντεβού στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης, όπου στις 2 και 3/6 17:00 – 22:00, το Athens Wine Selfie, στο πλαίσιο του This Is Athens - City Festival* θα γεμίσει το ποτήρι μας με κρασί σε ένα διήμερο με πολλή μουσική.

Συγκεκριμένα, στο Athens Wine Selfie σας περιμένουν πάνω από 150 ετικέτες κρασιών από καταξιωμένα οινοποιεία, boutique wineries και δίκτυα διανομής με ελληνικά και εισαγόμενα κρασιά. Το κάθε κρασί θα αυτοπαρουσιάζεται κάτω από ένα table stand με όλες τις πληροφορίες του στυλ, της προέλευσης και του τρόπου παραγωγής του. Τα κρασιά θα είναι ταξινομημένα ανά χρώμα, στυλ, ποικιλία ή blend ποικιλιών, ενώ η ομάδα του Wine Style θα εξασφαλίσει τις σωστές θερμοκρασίες σερβιρίσματος των κρασιών και θα σας ενημερώνει.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παραλάβετε το ειδικό ποτήρι γευσιγνωσίας και να δοκιμάσετε όποια και όσα κρασιά επιθυμείτε. Και όλα αυτά, με την πιο ευρηματική μουσική επένδυση που έχει γίνει ποτέ σε Wine Show.

• Παραγωγή: This Is Athens - City Festival
• Διοργάνωση: Wine Style
• Drink Responsibly & Get ready for the SHOW

*Το This is Athens - City Festival είναι . . . Δράσεις για ΟΛΑ, κι έρχεται για τρίτη χρονιά με ένα πλούσιο και δυναμικό πρόγραμμα:
-Εκθέσεις, με ξεναγήσεις και δράσεις σε μουσεία και πολιτιστικούς χώρους
-Γαστρονομία, με πρωτότυπες γευστικές εμπειρίες και οινικές εξερευνήσεις
-Ψυχαγωγία, με αφηγήσεις, συναυλίες, πάρτυ και παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους,
-Υπαίθριες δράσεις, όπου πλατείες, πάρκα και πεζόδρομοι ζωντανεύουν με αφηγήσεις, παιχνίδια και αθλητικές δραστηριότητες
Εξερευνήστε το αναλυτικό πρόγραμμα του #TiACF24 εδώ.

Info
Athens Wine Selfie
Δημοτική Αγορά Κυψέλης
Φωκίωνος Νέγρη 42
2&3/6 17:00 – 22:00
Εισιτήρια: 10€ / Φοιτητικό 7€ μέσω του more.com