Το μπέργκερ που πρέπει να δοκιμάσετε πριν αρχίσετε τη νηστεία

world-burger-tour
ΠΕΜΠΤΗ, 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

Εδώ και μερικές ημέρες, το Hard Rock Cafe Athens σερβίρει το σπέσιαλ μπέργκερ με το οποίο θα συμμετάσχει στον παγκόσμιο διαγωνισμό World Burger Tour κι έχετε περίπου ένα μήνα στη διάθεσή σας για να το δοκιμάσετε.

Το Hard Rock Café Athens φημίζεται για τα μπέργκερ του και αυτό το διάστημα μας κάνει μια ξεχωριστή πρόταση με το πεντανόστιμο ATHENA Burger, με το οποίο συμμετέχει στην επιστροφή του διαγωνισμού World Burger Tour. Στον διαγωνισμό αυτό, όλα τα Hard Rock Cafe του κόσμου, ανταγωνίζονται για να βάλουν τα καινούρια special burgers τους στο official menu κάθε cafe παγκοσμίως. Ο θεσμός επιστρέφει έπειτα από μεγάλη απαίτηση του κόσμου και ενθαρρύνει το προσωπικό κάθε Cafe να επιδείξει τη δημιουργικότητά του και τις μαγειρικές του ικανότητες, υποβάλλοντας μοναδικές συνταγές burger που εξυψώνουν το κλασσικό κι αγαπημένο menu όλων.

Το λαχταριστό ATHENA BURGER είναι διαθέσιμο για περιορισμένο διάστημα, έως τις 22 Μαΐου, μόνο στην Αθήνα, και έχει πολλές πιθανότητες να λάβει μια μόνιμη θέση στο παγκόσμιο menu των Hard Rock Cafe. Περιέχει ένα ζουμερό φρέσκο 100% μοσχαρίσιο Βurger 198 γρ., χειροποίητη πικάντικη σως φέτας και chutney ντομάτας, τραγανές φέτες δροσερού αγγουριού, ελαιόλαδο και φρέσκια ρόκα. Σερβίρεται σε φρεσκοψημένο ψωμάκι brioche και συνοδεύεται με τηγανητές πατάτες με νύξεις φρέσκου κρεμμυδιού και τριμμένου τυριού.

Η έμπνευση πίσω από το ATHENA BURGER έρχεται, όπως ίσως καταλάβατε ήδη οι λάτρεις της ελληνικής μυθολογίας, από την θεά Αθηνά. Στον αγώνα μεταξύ των θεών για την ανάδειξη του προστάτη των Αθηνών, ο οποίος έλαβε χώρα στον ιερό βράχο της Ακρόπολης, νικήτρια βγήκε η Αθηνά. Ο μύθος λέει πως η θεά χάρισε στους κατοίκους της πόλης το πρώτο δέντρο ελιάς, που φύτρωσε εκεί ακριβώς που χτύπησε το δόρυ της. Από το δέντρο, φυσικά, παίρνουμε και το πολύτιμο, παγκοσμίου φήμης ελαιόλαδο, που χρησιμοποιείται για να ετοιμαστεί το άκρως αθηναϊκό και γευστικό ATHENA BURGER.

Info
Hard Rock Café Athens
Αδριανού 52, Μοναστηράκι