Φεβρουάριος με… μουσική στο Sale e Pepe

sale-e-pepe-pepe
ΤΡΙΤΗ, 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014

Το βραβευμένο εστιατόριο βόρειο–ιταλικής κουζίνας Sale e Pepe εγκαινιάζει τις βραδιές «Musica diVina», που θα φιλοξενούνται κάθε Πέμπτη, για όλο τον Φεβρουάριο και Μάρτιο, με μουσικές και ήχους από όλα τα μέρη του κόσμου.

Η νέα αυτή σειρά μουσικών εκδηλώσεων που ξεκινά το Sale e Pepe και ο ιδιοκτήτης του, Ivan Ottaviani, πραγματοποιείται στο πλαίσιο των κύκλων γευσιγνωσίας που διοργανώνει και περιλαμβάνουν μενού 4 πιάτων και γευσιγνωσία κρασιών, με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής (48€/άτομο).

Ξεκινώντας από την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου, οι θαμώνες του Sale e Pepe θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν εξαιρετικές γευστικές προτάσεις, μαζί με εκλεκτές ετικέτες και ζωντανή μουσική.

Το πρόγραμμα ξεκινά την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου, με νοτιοαμερικανικούς jazz ήχους από το Trio Jazz Shadows και κρασιά από την Αργεντινή και γνωριμία με το Malbec.

Την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου η βραδιά θα έχει ελληνικό άρωμα με ελληνικές μελωδίες από το Trio Jazz Shadows και κρασιά από το κτήμα Αναγέννηση της Νεμέας, ενώ στις 20 Φεβρουαρίου, οι Les Enfants de Pigalle θα αναβιώσουν την αυθεντική παριζιάνικη swing μουσικ, που θα συνοδεύεται από Pinot Noir Βουργουνδίας.

Την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου, σειρά έχει το Spanish Wine Tour με κρασιά από την Ribera del Duero, Rioja και Jerez, υπό τους ήχους του Duetto per Caso. Για δύο Πέμπτες, στις  6 και 13 Μαρτίου, το μουσικό σχήμα Les Enfants de Pigalle θα μας συνοδεύει στην γευστική εξερεύνηση του Pinot Noir Du Monde από την Ιταλία, την Αλσατία και τη  Napa Valley και το ξινόμαυρο– Pinor Noir της Ελλάδας.

Στις 20 Μαρτίου, η βραδιά θα έχει swing και νότιο–ιταλικά μοτίβα μαζί με κρασιά από ποικιλίες όπως τα Aglianico, Nero D’ Avola, Calabrese, Nerello Mascalese και τέλος, την Πέμπτη 27 Μαρτίου, οι βραδιές Musica diVina θα κλείσουν με το μουσικό σχήμα Les Enfants de Pigalle με bistrot παριζιάνικη και τσιγγάνικη μουσική από την Κορσική και ετικέτες κρασιών Vin Du Sud από την Προβηγκία και τη Σαρδηνία.

Πληροφορίες: Sale e Pepe, Αριστίππου 34, Κολωνάκι, Λυκαβηττός, 210 7234102, 48€/άτομο.