Brunch σε πακέτο; Κι όμως...

sweet-co-by-didi
ΤΡΙΤΗ, 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014

Λέγεται Didi (Δήμητρα) ή αλλιώς SweetCo by Didi. Ετοιμάζει στο σπίτι της εξαιρετικές λαχταριστές δημιουργίες και σας τις παραδίδει στο σπίτι. Εξαιρετική ιδέα το brunch της, για τα ράθυμα πρωινά του σαββατοκύριακου…

Ξεκίνησε να «μοιράζεται» την αγάπη της για τη μαγειρική από τον περασμένο Νοέμβριο και μας έχει ξεσηκώσει. Φτιάχνει εξαιρετικά γευστικά και πανέμορφα γλυκά, αλλά και αλμυρά εδέσματα, κατόπιν παραγγελίας και σας τα παραδίδει κατ’ οίκον.

Τα γλυκά είναι το φόρτε της, όπως ένα απίθανο carrot cake με γλάσο, σπιτικές μαρμελάδες, μηλόπιτες, φρεσκοψημένα cookies, τάρτες, ομελέτες και πολλά ακόμα καλούδια.

Η έμπνευσή της για ετοιμοπαράδοτο brunch ήταν εξαιρετική, με γευστικές προτάσεις, αλμυρές και γλυκές, όπως pancakes, τάρτες, cookies, σάντουιτς, χυμό, μαρμελάδες κτλ. Η νέα ιδέα της προσθέτει έθνικ πινελιές στο brunch in a box. Η ανήσυχη Didi βάζει στο παιχνίδι κάθε μήνα, brunch εμπνευσμένα από τις  κουζίνες του κόσμου. Αυτό τον μήνα προσφέρει λοιπόν brunch αλά γαλλικά, με croque monsieur, κρουασάν, κις λορέν και άλλα ακόμα.

Αναζητήστε τη Sweet by Didi στο Facebook και στείλτε της τις παραγγελίες σας έγκαιρα.

Πληροφορίες: www.facebook.com/SweetCobyDidi#!/SweetCobyDidi

Βάλια Κανελλοπούλου
[email protected]