ΑΤΜ για cupcakes στη Νέα Υόρκη;

cupcake-atm-3
ΔΕΥΤΕΡΑ, 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

Οι γαστρονομικές εξελίξεις στις ΗΠΑ δεν είχαν σταματημό την περασμένη εβδομάδα, μιας και στο Λος Άντζελες μόλις άνοιξε μια μπουτίκ με ζαχαρωτά από χρυσό 24 καρατίων, την περασμένη Τρίτη ήταν η «Μέρα της Βάφλας», ενώ το Sprinkles, ένας γνωστός φούρνος της Νέας Υόρκης, μόλις εγκαινίασε το πρώτο 24ώρου ΑΤΜ για… cupcake στην πόλη!

Το συγκεκριμένο ΑΤΜ χωρά συνολικά 760 cupcakes, 20 διαφορετικών ειδών. Ανάμεσά τους θα βρει κανείς cupcake με μπανάνα και μαύρη σοκολάτα, με κανέλα και ζάχαρη, το κλασικό κι αγαπημένο red velvet και άλλα με κουβανέζικο καφέ.

Το μηχάνημα λειτουργεί όπως ακριβώς κι ένα τραπεζικό ΑΤΜ. Κάνεις δηλαδή την επιλογή σου, τοποθετείς την πιστωτική σου κάρτα και παραλαμβάνεις ένα πανέμορφο ροζ και καφέ κουτάκι, μέσα στο οποίο κρύβεται ο γλυκός πειρασμός που μόλις παρήγγειλες.

Κάθε cupcake κοστίζει 4.25 δολάρια, ενώ αν το επιθυμείς μπορείς να πάρεις και μίνι cupcakes για τον σκύλο, με 5 δολάρια για τα δύο κομμάτια. Ο φούρνος διαβεβαιώνει τους πελάτες του ότι το ΑΤΜ θα ανεφοδιάζεται δύο με τρεις φορές την ημέρα, έτσι ώστε τα cupcakes να είναι πάντα φρέσκα.

Πληροφοριακά, ας προσθέσουμε ότι το συγκεκριμένο δεν είναι το πρώτο ΑΤΜ για cupcakes στις ΗΠΑ, μιας και η ίδια αλυσίδα φούρνων είχε ανοίξει ακόμα ένα στο Beverly Hills το 2012 και έκτοτε τέτοια ΑΤΜ βρίσκονται στο Σικάγο, το Ντάλας και την Ατλάντα. Είναι όμως, το πρώτο που άνοιξε στην Νέα Υόρκη.

Πληροφορίες: www.sprinkles.com