Δύο «διαμάντια» του Πειραιά συνεργάζονται

belle-amie
ΤΕΤΑΡΤΗ, 09 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

Το θρυλικό στέκι του Πειραιά Belle Amie που πρόσφατα «γύρισε σελίδα», συνεργάζεται με το ιστορικό Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, προσφέροντας προνόμια στους θαμώνες του.

Το υπέροχο κτήριο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά που άνοιξε τις πύλες του μετά από 10 χρόνια, συνεργάζεται με το ιστορικό στέκι του Belle Amie, που στις αρχές του περασμένου αιώνα έγραψε ιστορία. Συνεχίζοντας την παράδοση που το θέλει ενεργό σε θέματα τέχνης και πολιτισμού, το Belle Amie προσφέρει ειδικά προνόμια στους θεατές του ΔΘΠ.

Έτσι οι θαμώνες του εστιατορίου και θεατές του ΔΠΘ, θα μπορούν να απολαύσουν ένα preview ορισμένων παραστάσεων του Δημοτικού Θεάτρου στους χώρους του Belle Amie.

Επίσης, στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις μέχρι ώρας, συμπεριλαμβάνεται η συναυλία της Φιλαρμονικής Πειραιά στον προαύλιο χώρο του Belle Amie, την Κυριακή 13 Απριλίου στη 1.30 μ.μ., αλλά και η εμφάνιση του Δημήτρη Παπαδημητρίου την Κυριακή του Θωμά 27 Απριλίου, που θα αποτελέσει ένα preview της συναυλίας που θα δώσει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά στις 30/4 και  2-3/5.

Επίσης, οι επισκέπτες του Belle Amie που θα επιδείξουν απόκομμα του εισιτηρίου τους από παράσταση του ΔΠΘ, θα έχουν έκπτωση 20% σε προσφερόμενο φαγητό και 10% σε ποτό.

Πληροφορίες: Belle Amie, Αγγέλου Μεταξά 11 & Βούλγαρη, Πλατεία Κανάρη, Πειραιάς, 210 4175740, www.belleamie.gr/.