Κυριακάτικη γευσιγνωστική συνάντηση στο Κλίμα Κλήμα

wine-pasta
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

Συνεπές στις κυριακάτικες συναντήσεις ελληνικού οίνου και γαστρονομίας που διοργανώνει εδώ και μερικές εβδομάδες, το wine bar restaurant Kλίμα Κλήμα παρουσιάζει τις ετικέτες του Κτήματος Αργυρίου.

Την Κυριακή 13 Απριλίου, στο Κλίμα Κλήμα στα Μελίσσια, ο διπλωματούχος γευσιγνώστης Δημήτρης Χατζηνικολάου και ο σεφ Χριστόφορος Πέσκιας υποδέχονται τα κρασιά του Κτήματος Αργυρίου, με ένα ιδιαίτερο μενού, ειδικά σχεδιασμένο για την βραδιά αυτή.

Το μενού της Κυριακής περιλαμβάνει ταραμοσαλάτα με τσιπς γαρίδας, που θα συνοδεύεται από το φρουτώδες Μαντείο Αργυρίου (2012) Ασύρτικο και Chardonnay, σαλάτα με Quinoa, αρακά, αβοκάντο και γαύρο μαρινάτο, μαζί με Μαλαγουζιά Αργυρίου (2013), σπαγγέτι με μύδια που θα «κάνει παρέα» με το ροζέ Tango Αργυρίου (2013) από τη ντόπια ποικιλία Μαυρούδι Αραχώβης, το χταπόδι με αγκινάρες, καρότα και πράσινες ελιές, που θα συνυπάρξει με το ερυθρό Αργυρίου Pinot Noir 2012 και στο τέλος, το λευκό Sauvignon Blanc Αργυρίου θα δέσει αρμονικά με την πανακότα με γάλα καρύδας και σάλτσα μάνγκο.

Πληροφορίες: Κλίμα – Κλήμα, Παν. Τσαλδάρη 32-34, Μελίσσια, 210 6096786, 30€/άτομο, μετά τις 8.30 μ.μ.