Ανανεωμένο, με φρέσκο μενού το Belvedere στη Μύκονο

belvedere-dish
ΠΕΜΠΤΗ, 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

Το καλοκαίρι πλησιάζει και ξεκινούν σιγά σιγά και τα γαστρονομικά openings στο νησί των Ανέμων. Το Belvedere υποδέχεται την Άνοιξη με νέο μενού και ανανεωμένη διάθεση.

Το  εστιατόριο του ξενοδοχείου Belvedere, στο κέντρο της Χώρας της Μυκόνου, φέτος το καλοκαίρι επανέρχεται δυναμικά, με ανανεωμένο χώρο και ένα νέο πλούσιο μενού με την υπογραφή του chef Νίκου Ζερβού.

Με σύγχρονη μεσογειακή κουζίνα το Belvedere προτείνει σύγχρονες δημιουργίες, που συνδυάζουν τη μυκονιάτικη παράδοση με τις φρέσκες πρώτες ύλες και τις τελευταίες γαστρονομικές τάσεις.

Από τις νέες γευστικές προτάσεις ξεχωρίζουν το carpaccio τόνου με αυγοτάραχο Μεσολογγίου, η πανακότα κόκκινης πιπεριάς με χτένι, καβούρι & σάλτσα σπανάκι με πορτοκάλι, τα ντολμαδάκια με μαρούλι γεμιστά με καραβίδα, πουρέ πατζαριού, μους αυγολέμονου και σιρόπι μαϊντανού και ο μαύρος μπακαλιάρος με ρύζι basmati, βασιλικό, quinoa salsa και μάνγκο.

Ο Νίκος Ζερβός είναι ένας διακεκριμένος Έλληνας chef παγκοσμίως. Έχει περάσει από μεγάλες κουζίνες διακεκριμένων ξενοδοχείων και εστιατορίων της Ευρώπης κι έχει δουλέψει κοντά σε μεγάλους chef, όπως ο Ferran Adrià και ο Joel Robuchon.

Φέτος, αναλαμβάνει την κουζίνα του Belvedere και φέρνει όλη την διεθνή του εμπειρία και φαντασία στο νησί των ανέμων.

Πληροφορίες: Belvedere, Χώρα, Μύκονος, 22890 27362.