The Prime Grill: Φουλ του κρέατος

the-prime-grill-foul-tou-kreatos

ΠΕΜΠΤΗ, 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011

Εκλεκτό κρέας και νεοϋορκέζικης φιλοσοφίας burgers, σε ένα ξεχωριστό meat bar με στιλ και άποψη στο Νέο Ψυχικό. Το The Prime Grill είναι από τους γνώστες του είδους και σερβίρει όλων των ειδών τα κρέατα, κομμένα και ραμμένα στα γούστα σας.

Το κρέας πολλοί αγάπησαν και νοστάλγησαν να το απολαύσουν ψημένο όπως του αξίζει. Για αυτό, όλο και περισσότερα είναι τα meat bars που κάνουν την εμφάνισή τους τον τελευταίο καιρό, όχι όλα όμως, με μεγάλη επιτυχία.

Το κρέας θέλει μαστοριά στο ψήσιμο, προσοχή στην ποιότητα και θέλει γνώση για να γίνει όπως πρέπει. Το The Prime Grill είναι από τους γνώστες του είδους και σερβίρει όλων των ειδών τα κρέατα, από rib eye μέχρι burgers, κομμένα και ραμμένα στα γούστα σας.

Ο συγκεκριμένος χώρος στο Νέο Ψυχικό έχει αλλάξει πολλές ιδιοκτησίες και ταμπέλες κατά καιρούς. Η τελευταία όμως, στέριωσε για τα καλά και προσελκύει καθημερινά πολύ κόσμο, αποκτώντας συνέχεια καινούργιους θαμώνες.

Η διακόσμησή του είναι μοντέρνα με νεοϋορκέζικο ύφος και στιλ, όπως άλλωστε θα ταίριαζε σε ένα εστιατόριο που σερβίρει καλό κρέας. Ο χώρος είναι άνετος και ευρύχωρος, τα τραπέζια μεγάλα, καθόλου στριμωγμένα μεταξύ τους και τα καθίσματα βολικά, για να απολαύσεις με την άνεσή σου τα υπέροχα ζουμερά κρέατα που θα φτάσουν στο τραπέζι.

Τα steaks και τα burgers είναι οι σπεσιαλιτέ του Prime Grill, ενώ φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα εξαιρετικά ορεκτικά και οι σαλάτες που επιβάλλονται κατά την κατανάλωση κρέατος. Από τα πρώτα ξεχωρίσαμε το εξαιρετικό Rib-eye Steak, ένα χορταστικό και χυμώδες steak χωρίς κόκκαλο που σερβίρεται πάνω σε μαντεμένια πλάκα για να παραμένει ζεστό. Ως πολύ ξεχωριστό πιάτο προτείνεται το T-Bone steak, αυθεντικό, μαλακό και πολύ γευστικό, ενώ δεν υστερεί καθόλου και το Entrecote με σως bearnaise.

Για συνοδευτικό δοκιμάστε τα φρέσκα μανιτάρια σωτέ με ελαιόλαδο, σκόρδο, φρέσκια ντομάτα και estragon, όσο για τις φρεσκοκομμένες τηγανητές πατάτες είναι περιττό να επισημάνουμε ότι είναι απαραίτητη η παρουσία τους στο τραπέζι, μιας και τα κρέατα φτάνουν «ορφανά». Επίσης, μια μεσογειακή σαλάτα με λαχανικά, αβοκάντο, αγκιναράκια και σος vinaigrette θα σας δροσίσει τον ουρανίσκο από την βρώση του κρέατος.

Πληροφορίες: The Prime Grill, Αδριανείου 46, Νέο Ψυχικό, 210 6753934, 27-35 ευρώ.

ΒΑΛΙΑ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ