City Bistro: η νέα άφιξη στη στοά Σπυρομήλιου

city-bistro-3
ΠΕΜΠΤΗ, 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

Έκανε την εμφάνισή του πριν λίγες μέρες, εντός της Στοάς Σπυρομήλιου, στο City Link και είναι ένα all-day café-εστιατόριο, σικάτο, όμορφο και προπαντός νόστιμο.

Το νέο αυτό εγχείρημα ανήκει στον Τάσο Ιωαννίδη και μας προ(σ)καλεί να δοκιμάσουμε νόστιμες λιχουδιές, καφέ ή ποτό και καλοφτιαγμένα πιάτα, στο στιλ ενός γαλλικού μπιστρό.

Πίσω από το μενού του City Bistro βρίσκεται ο σεφ Νίκος Ζερβός, ενώ την εκτέλεση των πιάτων πίσω από την ανοιχτή κουζίνα του μπιστρό βρίσκεται ο Γιώργος Φτάκλας. Στις γεύσεις, η κλασική μπιστρό γαστρονομική κουλτούρα συναντά τη σύγχρονη οπτική και προτείνει πιάτα πρωτότυπα, με φρέσκο αέρα και μεσογειακή νοστιμιά.

Στον in house φούρνο του δε, φουρνίζονται κάθε μέρα εκτός από φρεσκότατες αλμυρές προτάσεις και λαχταριστά κρουασάν και γλυκά που ετοιμάζει ο pastry chef Θοδωρής Μωϋσίδης, για να συνοδεύσετε τον καφέ σας.

Ο χώρος του City Bistro είναι μοντέρνος και ζεστός. Ισορροπεί αρμονικά ανάμεσα στο νεοκλασικό και το σύγχρονο και χωρίζεται ουσιαστικά στο κομμάτι της ανοιχτής κουζίνας, το οποίο αντικρύζει κανείς στην είσοδο, το lounge bar και το κυρίως εστιατόριο.

Πληροφορίες: City Bistro, Στοά Σπυρομήλιου, Αθήνα, 210 3211315.

Βάλια Κανελλοπούλου
[email protected]