Φεστιβάλ εξωτικών γεύσεων στο Astir Palace

festibal-eksotikon-geuseon-sto-astir-palace

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011

Μια από τις δημοφιλέστερες κουζίνες του κόσμου φιλοξενεί το ξενοδοχείο The Westin Athens στο Astir Palace Resort, διοργανώνοντας ένα φεστιβάλ ταϊλανδέζικων γεύσεων σε συνεργασία με την Royal Thai Embassy και την Thai Airways International.

Οι Ταϊλανδές chefs Charoensri Vatanayut και Orawan Wannadilok από το εστιατόριο Thara Thong του ξενοδοχείο Royal Orchid Sheraton & Towers στη Bangkok, θα βρίσκονται στο εστιατόριο Al Fresco μέχρι τις 20 Μαρτίου, ετοιμάζοντας μοναδικά πιάτα που θα μυήσουν το κοινό στον εξωτικό κόσμο της Ταϊλάνδης. Γνωρίστε και απολαύστε την κουλτούρα της Ταϊλάνδης μέσα από μια εξωτική σειρά εδεσμάτων.

Όσοι δεν είναι εξοικειωμένοι με τη συγκεκριμένη κουζίνα, πρέπει να γνωρίζουν ότι χαρακτηρίζεται από καυτερά και πικάντικα πιάτα και την ισορροπία μεταξύ πέντε θεμελιωδών γεύσεων - καυτό (πικάντικο), ξινό, γλυκό, αλμυρό και πικρό. Πρόκειται επίσης, για γεύσεις που είναι γνωστές και για την έντονη χρήση φρέσκων μυρωδικών και καρυκευμάτων, καθώς επίσης και της σάλτσας ψαριού.

H πικάντικη σούπα Tom Yam Goong με γαρίδες, μανιτάρια και ταϊλανδέζικα μπαχαρικά, η πράσινη σαλάτα Παπάγια, το τηγανητό μοσχάρι με τσίλι, σκόρδο και βασιλικό, η τηγανητή σφυρίδα με βασιλικό, τσίλι, άγριο τζίντζερ, φασολάκια και μανιτάρια είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά πιάτα της Ταϊλάνδης που θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε στο φεστιβάλ.

Παράλληλα με τις γευστικές απολαύσεις, θα υπάρξουν και τυχεροί, αφού κατά τη διάρκεια του Royal Thai Food festival θα κληρωθεί ένα ταξίδι 7 ημερών στην εξωτική Ταϊλάνδη, προσφορά της Thai International Airways και της Royal Orchid Holidays Hellas.

Πληροφορίες: 2ο Royal Thai Food Festival, The Westin Athens στο Astir Palace Resort, Απόλλωνος, Βουλιαγμένη, 210 8902000, 210 8902137, 210 8901556, διάρκεια μέχρι τις 20 Μαρτίου, καθημερινά 19:00-23:00 και Σαββατοκύριακα 12:00-16:00 και 19:00-00:00.