Νέος chef στο Hilton

kwstas-athanasiou
ΠΕΜΠΤΗ, 15 ΜΑΙΟΥ 2014

Ο Κώστας Αθανασίου είναι ο νέος Executive Chef των εστιατορίων του Hilton Αθηνών.

Ο Κώστας Αθανασίου έρχεται να βάλει τη δική του σφραγίδα στα εστιατόρια  Βυζαντινό, Galaxy και Oasis Pool Bar & Grill του Hilton, καθώς και στο Aethrion Lounge.

Οι ευφάνταστες ιδέες και η δημιουργικότητά του, μαζί με τη σημαντική εμπειρία του από μεγάλες κουζίνες, όπως αυτές του Hyatt Regency Hotel της Θεσσαλονίκης, του Athenaeum Intercontinental της Αθήνας και του Club Hotel Casino στο Λουτράκι, αναμένεται να δώσουν μια νέα πινελιά στο μενού και το ύφος των πιάτων των εστιατορίων του Ηilton.

Ο Κώστας Αθανασίου φροντίζει να βασίζει τα πιάτα του σε εποχικά προϊόντα και να δίνει τη δέουσα προσοχή στην παρουσίαση. Η κουζίνα του είναι κατά βάση μεσογειακή, αλλά με αρκετές διεθνείς πινελιές, όμορφα ενσωματωμένες στο ύφος των πιάτων του.

Πληροφορίες: Hilton, Βασιλίσσης Σοφίας 46, Αθήνα, 210 7281000.