Η «Γιορτή» αλλάζει και το γιορτάζει

giorti
ΠΕΜΠΤΗ, 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014

Το εστιατόριο/bar «Γιορτή» στο Χαϊδάρι είναι ένα από τα αγαπημένα στέκια εδώ και μερικά χρόνια. Σήμερα γιορτάζει την «επανασύστασή» του με ένα cocktail party.

Η «Γιορτή» επανέρχεται ανανεωμένη, με νέες γεύσεις, ακόμα πιο ποιοτικές πρώτες ύλες και πολλά δημιουργικά cocktails, στον γνωστό καταπράσινο χώρο της, δίπλα στον Βοτανικό κήπο.

Σήμερα το γιορτάζει με ένα cocktail party, με μουσικές από τα 60s, 70s και 80s και όλα τα Cocktails σε ειδική τιμή.

Η φιλοσοφία της «Γιορτής» άλλαξε από τον περασμένο Μάιο και έβαλε πλώρη για κάτι διαφορετικό: διαφορετική ποιότητα, διαφορετικές γεύσεις και διαφορετική λογική στις τιμές.

Η Γιορτή λοιπόν λανσάρει πια ελληνικές γεύσεις από όλη τη χώρα, πιο ψαγμένες, που θέλουν να προκαλέσουν τον ουρανίσκο μας.

Τo νέο μενού της «Γιορτής» επιμελείται η Σεφ Δήμητρα Βάλλα, με γεύσεις εμπνευσμένες από την ελληνική κουζίνα, σερβιρισμένες σε έναν χαλαρό και όμορφο χώρο. Από την κάρτα ξεχωρίζουν οι κολοκυθολουκουμάδες με άνιθο, δυόσμο και πικάντικη σάλτσα γιαουρτιού, η σαλάτα με ρόκα, πεπόνι, χοιρομέρι Ευρυτανίας, ξερά σύκα, τοματίνια και σταφυλόμελο, οι γλυκιές κόκκινες πιπεριές γεμισμένες με καβουρμά, μανούρι τομάτα και πράσινη ελιά, το κατσικάκι Τήλου στη λαδόκολλα και το burger με Black Angus.

Πληροφορίες: Γιορτή, Τέρμα Ιεράς Οδού, Πάρκο Μονής Δαφνίου, 210 5326163, http://giorti.com.gr/, www.facebook.com/giortirestaurant

Βάλια Κανελλοπούλου
[email protected]