Κάτι «μαγειρεύουν» 5 κορυφαίοι έλληνες σεφ

5-chefs-chefs
ΤΡΙΤΗ, 22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014

Τα αδέρφια Βαγγέλης και Σπύρος Λιάκος, ο Περικλής Κοσκινάς, ο Νίκος Καραθάνος και ο Κλεομένης Ζουρνατζής βάζουν πλώρη για κάτι κοινό και καλό…

Με μια απλή ανακοίνωση στο Facebook χθες το μεσημέρι, οι 5 γνωστοί έλληνες σεφ αποκάλυψαν μια πτυχή από τα επερχόμενα σχέδιά τους. Οι 5 τους θα ενώσουν τις δυνάμεις τους, αλλά και την βαθιά αγάπη τους για τη μαγειρική και τις καλές γεύσεις, για να τέρψουν τους ουρανίσκους μας.

Ο Βαγγέλης και ο Σπύρος Λιάκος είναι γνωστοί από το κρεατοφαγικό Base Grill τους στο Μπουρνάζι, ο Περικλής Κοσκινάς είναι ένας διακεκριμένος σεφ που τώρα επιμελείται το μενού στο Αλάτσι, ο Νίκος Καραθάνος αποκάλυψε πρόσφατα ότι αποχωρεί από τη Hytra και ο Κλεομένης Ζουρνατζής είναι ο πρώην σεφ του Cucina Povera που έκλεισε πρόσφατα.

Η χθεσινή ανακοίνωσή τους στο Facebook ήταν λιτή, κρατώντας ακόμα μυστικά για το τελικό εστιατόριο που αναμένεται να δημιουργήσουν: «Οι κοινές ανησυχίες για την δουλειά μας, η αγάπη για το φαγητό, το πάθος για την μαγειρική και η αντίληψη ότι μέσα από την ομαδικότητα μπορούμε να κάνουμε περισσότερα, μας οδήγησε στην απόφαση να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και όλοι μαζί να δημιουργήσουμε ένα εστιατόριο. Σύντομα περισσότερα».

Αναμένουμε περισσότερα σύντομα λοιπόν...

Βάλια Κανελλοπούλου
[email protected]