Μεγάλη διάκριση για το GB Roof Garden και το Tudor Hall

tudor-hall

Tudor Hall

ΤΕΤΑΡΤΗ, 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014

Το γνωστό περιοδικό «Wine Spectator» βράβευσε τα εστιατόρια GB Roof Garden και Tudor Hall με το Best of Award of Excellence, για την εξαιρετική λίστα κρασιών τους.

Το εστιατόριο GB Roof Garden διακρίνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά από το περιοδικό «Wine Spectator» -ένα από τα δημοφιλέστερα περιοδικά κρασιού στον κόσμο- ενώ το εστιατόριο Tudor Hall, στον 7ο όροφο του ξενοδοχείου King George, από τον πρώτο κιόλας χρόνο λειτουργίας του, τιμήθηκε από το ίδιο περιοδικό.

Πέρυσι, το GB Roof Garden βρισκόταν ανάμεσα στους 2791 νικητές παγκοσμίως και φέτος, η επιτυχία του επαναλαμβάνεται, ανεβάζοντας ακόμα υψηλότερα τον πήχη της ποιότητας.

Ο sommelier και των δύο εστιατορίων, Ευάγγελος Ψωφίδης, με σημαντικές γνώσεις και πάθος για τα κρασιά και τα αποστάγματα, στοχεύει μέσα από την λίστα κρασιών του ξενοδοχείου, στην απεικόνιση των μεγαλύτερων οινοπαραγωγικών περιοχών του κόσμου. Έτσι έχει επιλέξει και εντάξει στην βραβευμένη πλέον λίστα του, κρασιά που περιγράφουν καλύτερα τα χαρακτηριστικά των περιοχών αυτών.

Λίγα λόγια για το Wine Spectator

GB Roof Garden

Το Wine Spectator είναι ένα lifestyle περιοδικό, που από το 1976 επικεντρώνεται στην κουλτούρα του κρασιού. Δημοσιεύει 15 τεύχη το χρόνο και το περιεχόμενο του περιλαμβάνει νέα, άρθρα, καθώς και πολλά σχόλια και αξιολογήσεις σχετικά με τα κρασιά.

Απώτερος σκοπός του είναι να αναγνωρίσει τα εστιατόρια παγκοσμίως που παρέχουν ενδιαφέρουσα λίστα κρασιών, με επιλογές κατάλληλες της κουζίνας που αντιπροσωπεύουν και με μεγάλη ποικιλία ώστε να ικανοποιούν τους λάτρεις του κρασιού.

Τα εστιατόρια GB Roof Garden του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία και το Tudor Hall του King George αποτελούν τα μοναδικά εστιατόρια στην Αθήνα που περιλήφθηκαν στη λίστα του περιοδικού «Wine Spectator», ως τα εστιατόρια με την καλύτερη λίστα κρασιών σε όλο τον κόσμο.