4 φρουτένιες μπύρες για τις διακοπές...

summer-beers
ΠΕΜΠΤΗ, 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014

Οι μπύρες με χυμό και γεύση φρούτων είναι η νέα μόδα και είναι η ιδανικότερη επιλογή για τις καλοκαιρινές μας μέρες και νύχτες, για την παραλία, το μπαράκι ή το μπαλκόνι. Γνωρίστε 4 εξαιρετικές επιλογές…

Clausthaler Lemon

Η Clausthaler Lemon είναι μια ελαφριά μπύρα με χυμό λεμόνι, χαμηλή σε περιεκτικότητα αλκοόλ, που σίγουρα θα σας δροσίσει στις μεγάλες ζέστες. Είναι νόστιμη και γεμάτη σε γεύση και προτείνεται σε όσους θέλουν να προσέξουν τη διατροφή τους, μιας και έχει μόλις 31 θερμίδες ανά 100 ml. Είναι ένας συνδυασμός της μπύρας Clausthaler Classic με χυμό από λεμόνι. Είναι γερμανική μπύρα και θα τη βρείτε σε επιλεγμένες κάβες και σουπερμάρκετ σε όλη την Ελλάδα από τη Deals S.A.

Schöfferhofe Grapefruit

Αν είστε φίλοι του γκρέιπφρουτ, τότε η Schöfferhofer Grapefruit  είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Ελαφρώς πικρή και δροσιστική, συνδυάζει την μπύρα Schöfferhofer Weizen με χυμό από γκρέιπφρουτ. Δίνει ένα ανθρακούχο, αρωματικό και ελαφρύ αποτέλεσμα, τέλειο για το καλοκαίρι. Τα φρουτένια του αρώματα και η φοβερή μυρωδιά του, θα σας γοητεύσουν, ενώ το χαμηλό του αλκοόλ (2,5%), σας επιτρέπει να πιείτε χωρίς ενοχές. Συνδυάστε τη αν θέλετε και με σαλάτες, τυριά ή πιείτε την παγωμένη από το μπουκάλι. Θα τη βρείτε σε επιλεγμένες κάβες και σουπερμάρκετ σε όλη την Ελλάδα.

Amstel Radler

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία προτείνει για δεύτερη χρονιά την Amstel Radler, έναν συνδυασμό μπύρας με χυμό λεμόνι. Η γεύση της είναι ελαφριά και πολύ δροσιστική. Πίνεται παγωμένη και επιλέγεται από όσους θέλουν κάτι δροσιστικό και καλοκαιρινό. Θα τη βρείτε στα περισσότερα σουπερμάρκετ της χώρας.

Timmerman Kriek/Fraboise/Fraise

Τρεις διαφορετικές μπύρες που συνδυάζουν την μπύρα με τη γεύση του κερασιού, του βατόμουρου και της φράουλας, θα σας γεμίσουν αρώματα και απόλαυση. Με ένα κιλό φρούτα ανά 5 λίτρα μπύρας, θα γευθείτε όλες τις πινελιές των ώριμων φρούτων, χωρίς οξύτητα, αλλά με πολλή φρεσκάδα. Θα τις βρείτε σε επιλεγμένες κάβες και μπυραρίες της χώρας.

Βάλια Κανελλοπούλου
[email protected]