Think beer: Η πρώτη ελληνική μπυραρία στο Μπουρνάζι

think-beer
ΤΡΙΤΗ, 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014

Άνοιξε στον πεζόδρομο της Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Μπουρνάζι κι έχει τραβήξει τα βλέμματα. Ο λόγος για την πρώτη μπυραρία, που μυρίζει… Ελλάδα.

Βασικός στόχος του Think Beer είναι να στηρίξει τις ελληνικές μικροζυθοποιίες και το κάνει άψογα συνοδεύοντας τα ιδιαίτερα αρώματά τους, με γεύσεις ελληνικές και… παρεΐστικές.

46 διαφορετικές ελληνικές ετικέτες σε μπουκάλι θα βρείτε αν φτάσετε στο Think beer και ακόμα 6 σε βαρέλι. Ανάμεσά τους και η Berlin από την Αταλάντη, η Brink’s από το Ρέθυμνο, η Volkan από τη Σαντορίνη, η Chios Black Smoked Robust Porter από τον Κάμπο Χίου, η Ζεος από το Άργος, η Royal Ionian Pilsner από την Κέρκυρα, η Νήσος από την Τήνο και πολλές πολλές ακόμα, που σας καλούν να τις ανακαλύψετε.

Οι εξαιρετικές τους γεύσεις οφείλουν να συνδυαστούν με εκλεκτούς ελληνικούς μεζέδες και ο σεφ έχει προνοήσει, προτείνοντας γευστικά πιάτα που ταιριάζουν αρμονικά με τα αινιγματικά αρώματα.

Δοκιμάστε παραδοσιακή γραβιέρα Αρκαδίας με ανθόμελο, πικάντικη τυροκαυτερή με μπούκοβο, πατατοσαλάτα με κάππαρη, κορτεζίνες σχάρας (παϊδάκια), ελληνικό burger από προβατίνα, ποικιλία ελληνικών λουκάνικων  και κρεατικών. Τα περισσότερα από τα προϊόντα στην κουζίνα του Think Beer προέρχονται από μικρούς τοπικούς έλληνες παραγωγούς.

Στον καλοφτιαγμένο και άνετο industrial χώρο του, με τα όμορφα στοιχεία, το ξύλο και τις προσεγμένες λεπτομέρειες θα έρθετε και θα ξανάρθετε…

Πληροφορίες: Μεγάλου Αλεξάνδρου 63, Μπουρνάζι, 210 5720291, www.facebook.com/Thinkbeer.

Βάλια Κανελλοπούλου
[email protected]