Το Beeracuda έρχεται έτοιμο να μας αναστατώσει!

beeracuda
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Grand opening για τη νέα μπυραρία Beeracuda ετοιμάζεται σήμερα, μετά από δύο μήνες λειτουργίας του.

Έπειτα από δύο μήνες δοκιμών και τελευταίων πινελιών, η νέα μπυραρία Beeracuda στο Χαλάνδρι είναι έτοιμη να υποδεχτεί επίσημα τους λάτρεις της μπύρας και του φαγητού.

Από σήμερα 19/9 στο μεγάλο opening, η Beeracuda θα είναι στη διάθεσή σας για να σας δείξει μια διαφορετική φιλοσοφία στον χώρο της μπύρας, όπου η επιλογή της αποτελεί ιεροτελεστία κι όχι απλή υπόθεση! Εμπιστευθείτε την εμπειρία του προσωπικού και μυηθείτε στα μυστικά αυτής της φιλοσοφίας, επιλέγοντας με την κατάλληλη βοήθεια τη γεύση που σας ταιριάζει!

Το Beeracuda διαθέτει μεγάλη ποικιλία από μπύρες, που η κάθε μία έχει την ιστορία της, το δικό της ποτήρι για να αναδειχθεί, τους δικούς της λάτρεις. Η φιλοσοφία της μπύρας στο Beeracuda συνοδεύεται από το μελετημένο μενού που έρχεται να μπερδέψει γλυκά, γεύσεις και αναμνήσεις. 

Σε ένα χώρο ευρύχωρο αλλά και φιλικό, με μουσική που σας ταξιδεύει, από νωρίς το μεσημέρι μέχρι αργά τη νύχτα, στο Beeracuda σας περιμένει ένας νέος κόσμος γεύσεων και δοκιμών.

Πληροφορίες: Beeracuda, Εθνικής Αντιστάσεως 9 Χαλάνδρι, τηλ. 210 6893558, opening στις 19/9 στις 21.00, www.beeracuda.gr, https://www.facebook.com/Beeracuda.gr