Συνδυάστε γευσιγνωσία και εκδρομή με την Genius in Gastronomy

genius-in-gastronomy
ΔΕΥΤΕΡΑ, 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

Τι καλύτερο από μια φθινοπωρινή εξόρμηση που συνδυάζει γνώση, γευσιγνωσία και διασκέδαση;

Η Genius in Gastronomy ετοιμάζει φθινοπωρινή εκδρομή στις Σέρρες στις 17-19 Οκτωβρίου, στην οποία οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ελληνική μπίρα και ελληνικά προϊόντα βουβαλίσιου κρέατος, συνδυάζοντας γεύσεις και διασκέδαση.

Κατά τη διάρκεια της εκδρομής θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη και γευσιγνωσία στο ζυθοποιείο “Siris Brewery” και επίσκεψη στην Κερκίνη στη μονάδα παραγωγής, επεξεργασίας, τυποποίησης και συσκευασίας βουβαλίσιου κρέατος «Μπόρας».

Η διαμονή θα πραγματοποιηθεί στο elpida resort & spa και το κόστος θα είναι 385 ευρώ το άτομο/δίκλινο, 435 ευρώ το άτομο/μονόκλινο, ενώ για όσους ενδιαφέρονται από Β. Ελλάδα το κόστος θα είναι 285 ευρώ το άτομο/δίκλινο και 335 ευρώ το άτομο/μονόκλινο. Η τιμή περιλαμβάνει μεταφορά από Αθήνα προς Σέρρες και επιστροφή, διαμονή, διατροφή.

Μια καλή αφορμή για εκδρομή!

Πληροφορίες: Genius in Gastronomy, www.geniusingastronomy.gr, κρατήσεις στα 2121006520 (13.00-20.00), 6947709991 (13.00-20.00) και στα email: [email protected], [email protected].