Φθινοπωρινή απόδραση στο Κατώγι Αβέρωφ

katogi-aberof
ΤΡΙΤΗ, 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

Με αφορμή την αργία της 28ης Οκτωβρίου, το Κατώγι Αβέρωφ Ξενοδοχείο και Οινοποιείο σας προσκαλεί να ζήσετε τη μοναδική εμπειρία του “wine hotel” με ένα ελκυστικό πακέτο διαμονής.

Αξιοποιήστε την 28η Οκτωβρίου με μια απόδραση στο Μέτσοβο, στην οποία θα ευχαριστηθείτε φαγητό και κρασί, με το ειδικό πακέτο διαμονής που σχεδίασε το Κατώγι Αβέρωφ, προκειμένου να ζήσετε την εμπειρία του μαγευτικού φθινοπωρινού Μετσόβου και να ευχαριστηθείτε τη διαμονή σας σε ένα μοναδικό «wine hotel» με πρωταγωνιστή το κρασί.

Το ειδικό πακέτο διαμονής περιλαμβάνει:

• Ελληνικό Πρωινό σε μπουφέ με μοναδικά, καλοφτιαγμένα εδέσματα
• Δείπνο καλωσορίσματος με μενού 4 πιάτων, ειδικά επιμελημένο από τον σεφ Αλέξανδρο Καρδάση και με την ιδιαίτερη φροντίδα της χαμογελαστής μαγείρισσας Αθηνάς Γοδέβενου
• Πακέτο καλωσορίσματος με 1 φιάλη κρασί στο δωμάτιο
• Ένα παιδί έως 15 ετών διαμένει δωρεάν στο δωμάτιο με 2 ενήλικες

Η προσφορά ισχύει για 3 νύχτες μίνιμουμ διαμονή για την περίοδο 26-30/10/2014 και περιλαμβάνει όλες τις παραπάνω υπηρεσίες και φόρους.
Επίσης, μπορείτε να αξιοποιήσετε μία από τις προσφορές του ξενοδοχείου και να απολαύσετε τη διαμονή σας στο Κατώγι ΑΒέρωφ την περίοδο του φθινοπώρου συντροφιά με τα κρασιά του Κατώγι Αβέρωφ και εκλεκτές μετσοβίτικες γεύσεις.

Δείτε τις προσφορές εδώ.

Πληροφορίες: Κατώγι Αβέρωφ Ξενοδοχείο & Οινοποιείο, Μέτσοβο, τηλ. 26560 42505.