Οκτώβριος στο Hilton με πλούσιες επιλογές

galaxy-bar
ΤΕΤΑΡΤΗ, 08 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

Είτε για κοκτέιλ, είτε για φαγητό, είτε για καφέ, το Hilton βάζει τα φθινοπωρινά του και σας περιμένει.

Ο Οκτώβριος είναι ήδη εδώ και ο χειμώνας πλησιάζει, με τις νύχτες να μεγαλώνουν σταδιακά, πράγμα που σημαίνει… ώρα για κοκτέιλ!

Στο Galaxy bar του Hilton θα βρείτε τα 4 νέα κοκτέιλ του μήνα: το Jasper (με Sourz Liqueur, Martell vs Crème de Cassis και σαμπάνια), το Rainfall (με τζιν, φρέσκο lime, φύλλα μέντας, blackberries, red berries και άσπρη ζάχαρη), το Sweet October (με Ursus, Chambord, Cointreau, lime και σιρόπι ζάχαρης) και το Singin in the Rain (με gin, φρέσκο χυμό πορτοκάλι, φρέσκο lime και ginger jam marmalade), το καθένα με το δικό του φθινοπωρινό χαρακτήρα (13 ευρώ έκαστο).

Για υπέροχες, γευστικές προτάσεις από την Κύπρο, από τις 16 μέχρι και τις 25 Οκτωβρίου, περάστε μια βόλτα από το Βυζαντινό του Hilton και γευτείτε την αυθεντική κυπριακή κουζίνα (38 ευρώ το άτομο), ενώ για καφέ και… σερφάρισμα, το Αίθριο σας περιμένει με τα τελευταίας τεχνολογίας ipads.

Πληροφορίες: Hilton, Βασιλίσσης Σοφίας 46, Αθήνα, Galaxy Bar τηλ. 210 7281402, Βυζαντινό τηλ. 210 7281400, Αίθριον τηλ. 210 7281404.