Νέα εμφάνιση για το απόσταγμα Σεμέλης

semeli-krasi
ΤΕΤΑΡΤΗ, 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

Το απόσταγμα Σεμέλης, ένα από τα πιο φίνα αποστάγματα που παράγονται στην Ελλάδα, κυκλοφόρησε τη νέα του εμφιάλωση με νέα, πιο μοντέρνα εμφάνιση.

Με νέα ετικέτα που ακολουθεί το concept του σχεδιασμού όλων των ετικετών της εταιρίας Semeli, το απόσταγμα της Σεμέλης κυκλοφορεί πλέον με minimal, κομψή προσέγγιση και χρώματα που αντικατοπτρίζουν το περιεχόμενο.

Η έμφαση δίνεται στον αριθμό 3 που κυριαρχεί στην ετικέτα σε χρυσαφί, κεχριμπαρένιο χρώμα και παραπέμπει στις 3 ελληνικές ποικιλίες (Μοσχοφίλερο, Ροδίτη και Αγιωργίτικο) που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή του αποστάγματος, το οποίο είναι αποτέλεσμα της διπλής απόσταξής τους και της παλαίωσης σε νέα, δρύινα  γαλλικά βαρέλια για έξι μήνες.

Το απόσταγμα που κυκλοφορεί σε περιορισμένο αριθμό φιαλών, συνδυάζει δύναμη και κομψότητα και εντυπωσιάζει με το διαυγές, κεχριμπαρένιο χρώμα του και τα πλούσια αρώματά του.

Αρχικά θα ξεχωρίσετε τα ώριμα, γλασαρισμένα φρούτα, την καραμέλα και τα εξωτικά μπαχαρικά. Στο στόμα ακολουθούν διακριτικά αρώματα καπνού και ξύλου. Η μακριά, συνεχώς εξελισσόμενη και γεμάτη όγκο επίγευση αφήνει μια απολαυστική αίσθηση στο στόμα.

Μπορεί να καταναλωθεί στο τέλος ενός ξεχωριστού δείπνου, μόνο του ή συνδυασμένο με έναν δυνατό, ποιοτικό καφέ εσπρέσο. Ταιριάζει ιδανικά με πικρή σοκολάτα και με ξηρούς καρπούς, αλατισμένους ή ανάλατους και σερβίρεται στους 9ο-10ο C.

Σχετικά με τη Σεμέλη Οινοποιητική
Η εταιρεία Semeli ιδρύθηκε το 1979 με στόχο τη δημιουργία οίνων υψηλής ποιότητας. Το 1999 ξεκίνησε η κατασκευή του Domaine Helios, ενός από τα πιο σύγχρονα οινοποιεία της Ευρώπης, σε μία από τις ψηλότερες πλαγιές στο Κούτσι της Νεμέας. Στο νέο αυτό οινοποιείο άρχισε η παραγωγή μίας σειράς κρασιών υψηλών προδιαγραφών, που διατηρούν την καλή σχέση ποιότητας – τιμής.