Γεύσεις από Κύπρο έρχονται στο Βυζαντινό

buzantino-hilton
ΤΡΙΤΗ, 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

Μετά την Κρητική, την Πελοποννησιακή, την Πολίτικη και την Κυκλαδίτικη κουζίνα, το αγαπημένο εστιατόριο του Hilton Αθηνών συνεχίζει την περιπλάνηση στις παραδοσιακές γεύσεις με άρωμα Ελλάδας κάνοντας μια στάση στο νησί της Αφροδίτης από τις 16 μέχρι τις 25 Οκτωβρίου.

Στο πλαίσιο του γαστρονομικού αφιερώματος που πραγματοποιείται στο εστιατόριο Βυζαντινό του Hilton, ο executive chef του Hilton Αθηνών Κώστας Αθανασίου σε συνεργασία με τον συνάδελφό του από το Hilton Κύπρου Στέλιο Στυλιανού θα ετοιμάσουν πάνω από 50 διαφορετικά πιάτα, τα οποία θα εναλλάσσονται καθημερινά, προκειμένου να σας μυήσουν σε παραδοσιακές γεύσεις από τη Μεγαλόνησο.

Βαζάνια γιαχνί, λουβιά με λάχανα, πατάτες αντιναχτές, πιλάφι με ποσυρτή, ραβιόλες με χαλούμι, μουτζέντρα, ταλατούρι, φλαούνες, αρκατένα, ταβά λευκαρίτικο, αφέλια, κούπες, σεφταλιές και άλλα πολλά παραδοσιακά εδέσματα από την Κύπρο θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε στο μπουφέ του Βυζαντινού από τις 16 έως τις 25 Οκτωβρίου 2014.

Μην παραλείψετε να δοκιμάστε και τα κυπριακά γλυκά: δάκτυλα κυριών, σουτζούκος, κυπριακός χαλβάς, αναρότουρτα, πίτα της Σάτζιης, πουρέκια με αναρή, μαχαλεπί κ.ά.

Όσο για το πάρκινγκ, δεν χρειάζεται ν' ανησυχείτε, μια που οι πελάτες του Βυζαντινού δικαιούνται μία δωρεάν θέση πάρκινγκ εντός του ξενοδοχείου κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο εστιατόριο για κάθε κατανάλωση αξίας €40. Στο εστιατόριο θα βρείτε επίσης και δωρεάν Wi-Fi, καθώς θα απολαμβάνετε τις κυπριακές νοστιμιές!

Πληροφορίες: Εστιατόριο Βυζαντινό, Hilton, Βασιλίσσης Σοφίας 46, Αθήνα, τηλ. 210 7281400, τιμή μπουφέ: 38 ευρώ, http://www.hiltonathens.gr/gr/dining_and_bars.html#byzantino