Γευστικό φθινόπωρο στο King George και τη Μεγάλη Βρεταννία

corfu-menu-king-george
ΔΕΥΤΕΡΑ, 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

Αποχαιρετώντας πια για τα καλά το καλοκαίρι, τα Ξενοδοχεία Μεγάλη Βρεταννία και King George καλωσορίζουν τις φθινοπωρινές μέρες με ξεχωριστές γευστικές προτάσεις.

Τα ξενοδοχεία King George και Μεγάλη Βρετάννια «φορούν» τα φθινοπωρινά τους και ετοιμάζουν νέες γευστικές προτάσεις για τους επισκέπτες τους, που απ’ ό,τι φαίνεται δεν θα τους αφήσουν ασυγκίνητους.

Συγκεκριμένα, για τους λάτρεις της Ελληνικής κουζίνας το εστιατόριο Tudor Hall στον 7ο όροφο του King George σας υποδέχεται με σκοπό να σας μυήσει στις μυρωδιές και γεύσεις της κοσμοπολίτισσας Κέρκυρας. Με οδηγό τον Κερκυραίο Chef de cuisine Αλέξανδρο Κοσκινά, αφεθείτε στην μαγεία μίας διαφορετικής πλευράς της Ελλάδος με πολλές βενετσιάνικες επιρροές.

Στο GB Roof Garden στον 8ο όροφο του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, ο σεφ Αστέριος Κουστούδης ταξιδεύει βόρεια, στην αγαπημένη μας Ιταλία και επιλέγει να μας παρουσιάσει διαφορετικές μορφές ενός από τα πιο γνωστά πιάτα, τα Ραβιόλι. Πρόκειται για ένα πιάτο που δεν λείπει από καμία σημαντική περίσταση στα σπίτια των Ιταλών και τους συντροφεύει στην χαρά του γάμου, της βάφτισης ή στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Αν βρεθείτε εκεί, σας συμβουλεύουμε να μην ξεχάσετε να ρωτήσετε για το γλυκό!

Πληροφορίες: Μεγάλη Βρεταννία, Πλατεία Συντάγματος, Βασιλέως Γεωργίου Α’1, 210 3330000, http://www.grandebretagne.gr/gr, King George, Πλατεία Συντάγματος, Βασιλέως Γεωργίου Α’3, 210 3222210, http://www.kinggeorgeathens.com/