Στρώστε κυριακάτικο τραπέζι με Λευκό και Μαύρο Κύκνο

mauros-kuknos-krasi
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

Ολοκληρώστε το κυριακάτικο τραπέζι σας προσθέτοντας τα κρασιά «Λευκός Κύκνος» και «Μαύρος Κύκνος» της Ελληνικά Κελλάρια Οίνων, που θα συνοδεύσουν υπέροχα κάθε σας γαστρονομική επιλογή.

Ο «Λευκός & Μαύρος Κύκνος» είναι υψηλής ποιότητας κρασιά, με την υπογραφή της Ελληνικά Κελλάρια Οίνων -της μεγαλύτερης εταιρείας παραγωγής κρασιού στην Ελλάδα, με ισχυρή εξαγωγική παρουσία σε 32 χώρες της υφηλίου-, που υπόσχονται ολοκληρωμένη απόλαυση σε απίστευτα προσιτές τιμές και είναι ιδανικά για το οικογενειακό κυριακάτικο γεύμα σας.

Οι γεύσεις των κρασιών, που προκύπτουν από τις ποικιλίες του Μοσχοφίλερου για το λευκό και του Αγιωργίτικου για το κόκκινο της συλλογής, καλύπτουν γευστικά όλο το φάσμα των αγαπημένων σας γευμάτων.

Ο «Λευκός Κύκνος» με την απαλή φρουτώδη γεύση του, θα συνοδεύσει αρμονικά όλα τα πιάτα με ψάρια, θαλασσινά και λευκά κρέατα, ενώ ο «Μαύρος Κύκνος» με την βελούδινη γεύση του και το λαμπερό ρουμπινί χρώμα του θα γίνει ιδανικός σύντροφος για κόκκινα κρέατα, κυνήγι και  ζυμαρικά με κόκκινες πικάντικες σάλτσες.

Τώρα, το κυριακάτικο τραπέζι με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ολοκληρώνεται σε μία ατμόσφαιρα χαλάρωσης και απόλαυσης, παρέα με την ποιότητα και τις προσιτές τιμές των κρασιών που εγγυάται η Ελληνικά Κελλάρια Οίνων.

Πληροφορίες: www.greek-wine-cellars.com