Coffee bike: διάλειμμα για καφέ για ποδηλάτες και όχι μόνο

coffee-break Jo Gogou
ΤΡΙΤΗ, 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Μια φρέσκια και… δίτροχη άφιξη στο Πικέρμι προσκαλεί τους φίλους τους ποδηλάτου, αλλά και του καφέ και της υγιεινής ζωής, να το επισκεφτούν.

Μια ενδιαφέρουσα πρόταση, μια νέα και πολλά υποσχόμενη άφιξη στο Πικέρμι, το Coffee bike συνδυάζει τη χαλάρωση, αλλά και την άσκηση, σε ένα μοντέρνο και ζεστό χώρο με ιδιαίτερη διακόσμηση, λιτή βιομηχανική αισθητική και ευρωπαϊκό αέρα.

Παντού κυριαρχεί η αγάπη στo ποδήλατο και η προσήλωση στην ποιότητα ζωής. Καθετί  που προσφέρεται είναι επιλογή ενδελεχούς έρευνας και το κυρίαρχο κριτήριο είναι η άριστη ποιότητα.

Jo Gogou

Σε ένα χαλαρό περιβάλλον, θα λύσετε απορίες σχετικές με τη σωστή συντήρηση/μεταχείριση του ποδηλάτου σας, θα βρείτε τμήμα επισκευής (όπου μπορείτε να επιμεληθείτε μόνοι σας το ποδήλατό σας ή να το εμπιστευτείτε στους ειδικούς), θα εντοπίσετε μοναδικά accessories από Έλληνες και ξένους σχεδιαστές, θα ενημερωθείτε για events, workshops, εκδρομές και θα χαλαρώσετε με μια αχνιστή κούπα καφέ από τη διεθνώς βραβευμένη ποικιλία καφέ Competition της Τaf. Όλα αυτά χωρίς να αγχώνεστε για την αθλητική περιβολή σας.

Κι επειδή αθλητική ζωή χωρίς υγιεινή διατροφή δεν υπάρχει, λίγο πιο μέσα, θα ανακαλύψετε συνδυασμούς οργανικών γεύσεων και χυμών που δεν έχετε ξαναδοκιμάσει. Θα βρείτε το κλασικό νεοϋρκέζικο bagel με παπαρουνόσπορο συνοδευόμενο από σολομό και τυρί Philadelphia, κυπριακές πίτες παραγεμισμένες από ψητά φαλάφελ, γιαούρτι και ταχίνι, τα glutten-free ψωμάκια με αβοκάντο, καρύδια και τις φύτρες άλφα άλφα, καθώς επίσης και τα vegan πρωινά με γάλα αμυγδάλου και σπόρους chia.

Στο organic juice bar θα μπορέσετε να γευτείτε, ζωντανούς χυμούς από βιολογικά φρούτα και λαχανικά που σε συνδυασμό με πληθώρα superfoods προσφέρουν αποτοξίνωση, τόνωση και ευεξία.

Η ομάδα του Coffee Bike πάντα πρόθυμη και εξυπηρετική θα σας ξεναγήσει στις Rain forerst certified ποικιλίες τσαγιού Teapigs, τα chips λαχανικών και τα υπέροχα προϊόντα της Wise Greece και μ’ ένα ευγενικό χαμόγελο θα σας ευχηθεί καλή μέρα και καλές ποδηλατοβόλτες!

Πληροφορίες: Coffee bike, 19ο χμ Λεωφ. Μαραθώνος, Πικέρμι, 216 900 3030 – 6951 690060, www.coffeebike.net