10 χρόνια ελληνικές γεύσεις στο ΜΑΝΗ ΜΑΝΗ

mani-mani
ΤΡΙΤΗ, 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Το εστιατόριο σύγχρονης ελληνικής κουζίνας ΜΑΝΗ ΜΑΝΗ σβήνει 10 κεράκια στη γενέθλια τούρτα του.

Εδώ και 10 χρόνια, το εστιατόριο ΜΑΝΗ ΜΑΝΗ φέρνει τις γεύσεις και το άρωμα της Μάνης στο κέντρο της Αθήνας. Με την ελληνική, παραδοσιακή κουζίνα του εκτελεσμένη με σύγχρονο τρόπο, βασισμένη σε αγνά υλικά, προερχόμενα κυρίως από τη Μάνη, αλλά και ολόκληρη την Πελοπόννησο, το ΜΑΝΗ ΜΑΝΗ αποτελεί μια σταθερή αξία στη γαστριμαργική σκηνή της Αθήνας, στα 5 λεπτά από το Μουσείο της Ακρόπολης.

Τα πιάτα του, όλα εμπνευσμένα και δουλεμένα σε μοντέρνα εκτέλεση και ραφιναρισμένες εκδοχές από τον σεφ Αλέξανδρο Φουρούλη, φροντίζουν να… γαργαλάνε τον ουρανίσκο όσων τα γεύονται. Στο μενού του θα βρείτε μακαρούνες με χοιρινά φιλετίνια και λαχανικά, σπαγγέτι με μύδια, καλαμάρι και γαρίδες σε σάλτσα οστρακοειδών, μανιάτικη καρμπονάρα με σύγκλινο, μανιτάρια και καβουρντισμένη μυζήθρα, κοτόπουλο με μελιτζάνα παπουτσάκι και σάλτσα τραχανά και διάφορες άλλες γεύσεις που θα φροντίσουν να σας βάλουν σε δίλημμα, ενώ η σοκολατόπιτα, η πορτοκαλόπιτα, ο μπακλαβάς και το μιλφέιγ υπόσχονται να κλείσουν γλυκά-γλυκά το γεύμα σας.

Συναντήστε τη Μάνη στο κέντρο της Αθήνας και γνωρίστε από κοντά τις γεύσεις 10 χρόνων, σε ένα νέο-παραδοσιακό εστιατόριο που ανήκει στα 10 καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας, βάσει των κριτικών του κοινού του tripadvisor.

Πληροφορίες: ΜΑΝΗ ΜΑΝΗ, Φαλήρου 10, Μακρυγιάννη, Ακρόπολη, 210 9218180, ώρες λειτουργίας Δευτέρα-Παρασκευή 14.30-23.30, Σάββατο 13.00-23.30, Κυριακή 13.00-17.30, http://manimani.com.gr/, https://www.facebook.com/MANHMANH.gr