Απολαύστε ένα διαφορετικό… μεσημεριανό στο Rakkan Bar Lounge Restaurant

umami-kotopoulo-teriyaki
ΔΕΥΤΕΡΑ, 01 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Φτάνοντας στην Κηφισιά, θα γευτείτε… Ιαπωνία, με τη νέα πρόταση για lunching από το Rakkan Bar Lounge Restaurant.

Οι λάτρεις της fusion Ιαπωνικής κουζίνας έχουν άλλον ένα λόγο να… τρίβουν τα χέρια τους και να ακονίζουν τα… chopsticks  τους, με τη νέα πρόταση για lunching του Rakkan Bar Lounge Restaurant στον γαστρονομικό χάρτη της πόλης.

Το εστιατόριο σας προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε μια hip μεσημεριανή εμπειρία με το νέο, premium fixed UMAMI Lunch Menu που αποτελείται από εμπνευσμένους γευστικούς συνδυασμούς και αποτελεί μια νέα, price friendly επιλογή, που μάλλον θα σας κάνει να την αναζητάτε πιο συχνά απ’ ό,τι νομίζατε.

Μυηθείτε στην κουλτούρα της ιαπωνικής γαστρονομίας επιλέγοντας ανάμεσα στις τρεις προτάσεις του UMAMI Lunch Menu με γεύσεις από τη ζεστή κουζίνα του εστιατορίου (35€/άτομο), με προτάσεις από την κρύα κουζίνα του εστιατορίου (45€/άτομο) ή αφεθείτε στις επιλογές που έχει κάνει για εσάς ο chef του Rakkan Bar Lounge Restaurant με ένα signature UMAMI Lunch Menu για 2 άτομα (80€/2 άτομα). Κι αν το λευκό κρασί ανήκει στις προτιμήσεις σας, τότε θα σας χαροποιήσει το γεγονός ότι σε κάθε UMAMI Lunch Menu προσφέρεται ένα ποτήρι λευκό κρασί Pinot Grigio ανά  άτομο.

Οι επιλογές είναι πολλές και δελεαστικές. Από τη ζεστή κουζίνα μπορείτε να δοκιμάσετε φιλέτο κοτόπουλο σε Teriyaki Sauce και τηγανιτά noodles ρυζιού σε λάδι βασιλικού, σούπα Miso με λαχανικά και χοιρινή πανσέτα, Carpaccio τόνου με τοματίνια, τηγανιτό κρεμμύδι και σχοινόπρασο σε πικάντικη σάλτσα πορτοκαλιού και για γλυκό… τραγανή γκοφρέτα πραλίνας σε κρέμα σοκολάτας γάλακτος με ζελέ από φρούτα του πάθους και πέρλες σοκολάτας. Από την κρύα κουζίνα, η κρύα σούπα τομάτας με πικάντικη γαρίδα, οι γαρίδες με μανιτάρια, σπαράγγια, μελιτζάνα, κολοκύθι, φύλλο Shizo σε Tempura Sauce, ο μαύρος βακαλάος Αλάσκας μαριναρισμένος σε Saikyo Miso και το μιλφέιγ με καραμελωμένη σφολιάτα με ελαφριά κρέμα λευκής σοκολάτας και Μασκαρπόνε, αρωματισμένη με βανίλιες Ταϊτής και Campote από φρούτα τους δάσους, είναι έτοιμα να στείλουν στον ουρανίσκο σας γεύσεις που θα σας εκπλήξουν.

Κι αν προτιμήσετε το μενού για 2 άτομα, τότε η επιλογή θα είναι δύσκολη ανάμεσα στην ποικιλία Sashimi, την ποικιλία Nigiri και την ποικιλία rolls τεσσάρων ειδών, όλα επιλογής του chef.

Συνδυάζοντας την ιαπωνική παράδοση με γεύσεις και αλχημείες από τις διεθνείς κουζίνες του κόσμου, το Rakkan Bar Lounge Restaurant σας περιμένει κάθε στιγμή της ημέρας στο εντυπωσιακό, μίνιμαλ περιβάλλον του για να απολαύσετε τις φινετσάτες γευστικές δημιουργίες της ομάδας των κορυφαίων chef της κουζίνας του, από το μεσημέρι (με new a la carte entries & νέες, friendly for all τιμές) μέχρι το βράδυ! Μην παραλείψετε να εκμεταλλευτείτε την υπηρεσία Take Away του εστιατορίου, για να απολαμβάνετε κάθε στιγμή τις αγαπημένες σας Japanese fusion γεύσεις, στο σπίτι ή/και στο γραφείο!

Μετά τη δύση του ήλιου, η διασκέδαση έχει ξεχωριστή θέση στο Rakkan Bar Lounge Restaurant! Με διάθεση για party, το αγαπημένο meeting point των βορείων προαστίων σας περιμένει με special guest Dj nights και εντυπωσιακά cocktails σε πραγματικά δημιουργικούς συνδυασμούς, όπως τα Rakkan Cocktails (tikki tai mai, tiki zombie, japanese mojito με sake), premium επιλογές σε ποτά, ενώ από τον κατάλογο δεν λείπει η ποικιλία στις ετικέτες κρασιών και στα αποστάγματα.

Είτε για φαγητό, είτε για ποτό, το Rakkan Bar Lounge Restaurant φαίνεται πως θα κατορθώσει εύκολα να σας ικανοποιήσει και να σας πάει ένα γευστικό ταξίδι προς Ιαπωνία μεριά, ενώ υπόσχεται να σας κάνει να φύγετε από αυτό πιο αισιόδοξοι από ποτέ, αφού Rakkan στα Ιαπωνικά σημαίνει «αισιοδοξία» και κυριαρχεί σε κάθε πτυχή του εστιατορίου.

Πληροφορίες: Rakkan Bar Lounge Restaurant, Λεωφόρος Κηφισίας 238-240, 210808 7941, Κηφισιά, ώρες λειτουργίας από τις 13.00 έως τις 18.00, αναλαμβάνει και υπηρεσίες catering, www.rakkanrestaurant.gr, www.facebook.com/RakkanBarLoungeRestaurant