Γευστικές γιορτές «μαγειρεύονται» στο Semiramis

semiramis
ΔΕΥΤΕΡΑ, 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Οι εορταστικές γεύσεις θα είναι απολαυστικές για ακόμη μια χρονιά στο Semiramis Restaurant.

Το Semiramis Restaurant, το εστιατόριο του ξενοδοχείου σημείο-αναφοράς στα βόρεια προάστια, υποδέχεται τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, δημιουργώντας εντυπωσιακές γευστικές προτάσεις για τις πιο εορταστικές ημέρες του χρόνου.

Στο μοναδικής αισθητικής εστιατόριο, με θέα την εμβληματική πισίνα του ξενοδοχείου, ο chef έχει επιμεληθεί για τις Παραμονές αλλά και ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ιδιαίτερα μενού, συνθέτοντας δημιουργικά πιάτα με έμφαση στην ποιότητα. Επιπλέον, το καθιερωμένο New Year’s Day Breakfast είναι και φέτος πλούσιο και απολαυστικό, κερδίζοντας τις εντυπώσεις για ακόμα μια χρονιά!

Και για να πάρετε μια ιδέα, την παραμονή των Χριστουγέννων, ανάμεσα στα κυρίως πιάτα θα βρείτε ψητή γαλοπούλα με πουρέ γλυκοπατάτα, σταφίδες και σάλτσα με μέλι και θυμάρι, όπως και σιγομαγειρεμένο χοιρινό λαιμό με λαχανικά σοτέ και σάλτσα με μπαλσάμικο και δενδρολίβανο, ενώ την ημέρα των Χριστουγέννων, στο μενού προστίθενται και ασιατικά noodles με γαρίδες, γλυκόξινη σάλτσα και λάιμ, φρέσκο φιλέτο σολομού με σάλτσα από λεμόνι και μάραθο και οσομπούκο μπρεζέ με σάλτσα Μαδέρα. Τα παιδιά φυσικά θα απολαύσουν τις δικές τους γεύσεις, όπως φιλέτο κοτόπουλο σχάρας με πουρέ πατάτας με ελαιόλαδο ή πέννες καρμπονάρα, ενώ από τις γιορτινές ημέρες δεν λείπουν και τα λαχταριστά επιδόρπια, όπως τάρτα με αχλάδι και μήλο και σπιτικό παγωτό κανέλα, μους σοκολάτας και φυσικά κουραμπιέδες, μελομακάρονα, πανακότα και πολλά άλλα.

Το δείπνο της παραμονής της Πρωτοχρονιάς περιλαμβάνει κυρίως πιάτα με φρέσκο φιλέτο από λαυράκι με κριθαρότο καραβίδας, σπιτικό σορμπέ μάνγκο με ginger ale και Black Angus rib eye σχάρας με baby λαχανικά σοτέ και βούτυρο τρούφας, ενώ στα κυρίως της πρώτης ημέρας του χρόνου θα βρείτε μαριναρισμένο κοτόπουλο σχάρας σε μουστάρδα Dijon και λεμόνι, ψητή πανσέτα με σάλτσα βαλσάμικο και μέλι, μοσχαρίσιο φιλέτο με σάλτσα κόκκινου κρασιού, φιλέτο από φρέσκο λαυράκι με άγρια χόρτα και σάλτσα λεμόνι, πένες με γαρίδες, τοματίνια και εστραγκόν. Στα επιδόρπια θα βρείτε βασιλόπιτα, cheesecake, crème brûlée, μους σοκολάτα με μαριναρισμένες φράουλες, brownies και φρεσκοκομμένη φρουτοσαλάτα και τα παιδιά και πάλι θα απολαύσουν τις δικές τους λαχταριστές γεύσεις με χοιρινό σνίτσελ με φρέσκες πατάτες τηγανιτές ή πέννες με κοτόπουλο και παρμεζάνα.

Ακόμη, την Πρωτοχρονιά θα υπάρχει πρωινός μπουφές με πλήθος επιλογών, από pancakes μέχρι φρουτοσαλάτα, από σολομό μέχρι scrambled eggs και από ποικιλίες τυριών και αλλαντικών, μέχρι σούπα βελουτέ λαχανικών κ.ά.

Επιπλέον, όσοι επιλέξουν το Semiramis για τη διαμονή τους τις ημέρες των γιορτών, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το μενού του Semiramis Restaurant σε ειδική τιμή, για διανυκτερεύσεις άνω των 2 ημερών.

Για όσους επιθυμούν να συνδυάσουν την εκλεκτή ποιότητα με το πιο ιδιαίτερο design, το Semiramis αποτελεί την πιο value for money επιλογή!

Πληροφορίες: Semiramis Restaurant, Χαριλάου Τρικούπη 48, Κεφαλάρι, 2106284500, κόστος δείπνου 24&25/12 €50, €30 το Children’s menu, κόστος δείπνου 31/12 €85, €30 το Children’s menu, κόστος πρωινού 1/1 €40, κόστος γεύματος 1/1 €65, €30 το Children’s menu, http://www.yeshotels.gr/category/hotels/semiramis/