Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με ονειρεμένες γεύσεις στο Ακρωτήρι Dream City

dream-city
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Τα γεύματα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι από τα πιο σημαντικά του χρόνου. Γι’ αυτό και το Ακρωτήρι Dream City ετοίμασε το μενού των ημερών αυτών με γνώμονα την απόλαυσή σας.

Φέτος, περάστε τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά μαζί με τους αγαπημένους σας σ’ ένα αληθινά γιορτινό κλίμα και διασκεδάστε περισσότερο από ποτέ! Το club restaurant Ακρωτήρι Dream City ειδικά αυτές τις γιορτές σας δίνει αυτό ακριβώς που χρειάζεστε: τη μεγαλοπρέπεια, τη λάμψη και τις υπέροχες γεύσεις που σας αξίζουν.

Στα γιορτινά gala σας περιμένουν γαστριμαργικές απολαύσεις, μοναδικά shows, μουσική με πολύ χορό και ξεφάντωμα ως το πρωί, ενώ το γευστικό μενού του υπόσχεται να «μυρίσει»… γιορτές!

Την ημέρα των Χριστουγέννων απολαύστε σούπα με ραβιόλι κάστανου, χειμωνιάτικη σαλάτα με πεκορίνο Ταρτούφο, ρόδι, κάσιους και χώμα ελαιόλαδου, καρπάτσιο από χτένια με βινεγκρέτ yuzu και πουρέ topinambour, τορνέντο ροσίνι με φουαγκρά, πατάτες κονφί και βασιλομανίταρα, σορμπέ μοσχολέμονο και… λαχταριστή σφαίρα σοκολάτας με κρέμα σοκολάτας και compote από κόκκινα φρούτα.

Την Πρωτοχρονιά, ένα διαφορετικό μενού σας περιμένει στο Ακρωτήρι Dream City, με σούπα γλυκοκολοκύθας, σαλάτα με καπνιστό σολομό, φινόκιο, μπρικ και βινεγκρέτ lemongrass, ριζότο μανιταριών porcini, rib eye Αμερικής με πουρέ καρότο και για επιδόρπιο, εξωτικό Mont Blanc με σοκολάτα μπισκότο, cremeux κάστανο, τραγανή μαρέγκα και κονφί ανανά.

Και η χρονιά θα μπει με τον πιο γευστικό τρόπο!

Πληροφορίες: Ακρωτήρι Dream City, Τσόχα 43, Αμπελόκηποι, 2106444308, μενού Χριστουγέννων: 85 ευρώ το άτομο, μενού Πρωτοχρονιάς: 95 ευρώ το άτομο, https://www.facebook.com/DreamCityAthens