Οι γιορτές έχουν την τιμητική τους στη Μεγάλη Βρεταννία και το King George

king-george-grande-bretagne
ΤΕΤΑΡΤΗ, 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Τις γιορτινές μέρες, τα Ξενοδοχεία Μεγάλη Βρεταννία και King George ετοιμάζονται να εκπλήξουν ευχάριστα τους καλεσμένους τους με τις Χριστουγεννιάτικες ιστορίες τους και τις γεύσεις τους.

Αν τα σχέδιά σας για τις γιορτές ακόμη… εκκρεμούν, τα Ξενοδοχεία Μεγάλη Βρεταννία και King George σας προσφέρουν γιορτινές επιλογές στην καρδιά της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία ο γνωστός και πολυταξιδεμένος Καρυοθραύστης θα σας καλωσορίσει στην είσοδο, ενώ στο ψηλό και φουντωτό δέντρο που θα βρίσκεται αναμμένο στο χώρο του λόμπυ, μπορείτε να βγάλετε μία Χριστουγεννιάτικη φωτογραφία με τους αγαπημένους σας, προτού περάσετε στο Winter Garden, όπου και φέτος ο εορταστικός μπουφές με μοναδικά εδέσματα και γλυκά για να συνοδεύσετε τον καφέ, την ζεστή σοκολάτα ή το τσάι σας θα σας παρασύρει γευστικά.

Ακριβώς δίπλα, το Ξενοδοχείο King George στολισμένο με στοιχεία που παραπέμπουν στην κλασική σκακιέρα, ο «Βασιλιάς» ετοιμάζεται να μαγέψει τους επισκέπτες του και να τους διηγηθεί την δική του ιστορία. Σε αυτό ασπρόμαυρο σκηνικό θα ζήσετε την απόλυτη «ρουά ματ» Χριστουγεννιάτικη εμπειρία.  

Επιλέξτε το σκηνικό που σας ταιριάζει για να γιορτάστε τις πιο λαμπερές μέρες του χρόνου και εκμεταλλευτείτε τα εορταστικά πακέτα διαμονής που προσφέρουν τα δύο κεντρικά ξενοδοχεία (που θα βρείτε εδώ), ζώντας αξέχαστες στιγμές, ενώ περισσότερα για τα εορταστικά μενού που επιμελήθηκε ο Executive Chef Σωτήρης Ευαγγέλου θα βρείτε εδώ.

Πληροφορίες: Μεγάλη Βρεταννία, Πλατεία Συντάγματος, Βασιλέως Γεωργίου Α’1, 210 3330000, http://www.grandebretagne.gr/gr, King George, Πλατεία Συντάγματος, Βασιλέως Γεωργίου Α’3, 210 3222210, http://www.kinggeorgeathens.com/